Εικόνες ντροπής στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Ξεσπούν οι επιβάτες

«Στο λεωφορείο που ήμουν έτρεχαν νερά από τα τζάμια!»

Ένα γολγοθά χωρίς τέλος αποτελεί η δημόσια συγκοινωνία στη συμπρωτεύουσα, με τους Θεσσαλονικείς να διαμαρτύρονται έντονα για τα κατεστραμμένα λεωφορεία, το μειωμένο προσωπικό και τα καθυστερημένα δρομολόγια.

Χάος στις συγκοινωνίες: Aκυρώνονται πάνω από 100 δρομολόγια τη μέρα

Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στον ΟΑΣΘ

Το τελευταία χρόνια κυκλοφορούν σχεδόν τα μισά λεωφορεία του στόλου, ενώ πολλά από αυτά έχουν φθορές λόγω παλαιότητας, με αποτέλεσμα να εκτυλίσσονται τριτοκοσμικές σκηνές.

Τα λεωφορεία είναι αποδεκατισμένα, με σπασμένα φλας, σκουριασμένα και κομμένα φτερά, με πόρτες χωρίς λάστιχα ακόμη και φθαρμένα ελαστικά. Μάλιστα, τις ημέρες της κακοκαιρίας μπαίνει νερό από τα παράθυρα, όπως αποκαλύπτουν οι επιβάτες.

Καταργούνται έξι γραμμές λεωφορείων – Τι αλλάζει στις συγκοινωνίες

«Στο λεωφορείο που ήμουν έτρεχαν νερά από τα τζάμια», δήλωσε μια επιβάτης στο Star. 

Πέραν, όμως, των κατεστραμμένων οχημάτων, η μεγάλη αναμονή μέχρι να έρθει το επόμενο λεωφορείο ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο τους επιβάτες, οι οποίοι περιμένουν καρτερικά το μοναδικό μέσο δημοσίας μεταφοράς που υπάρχει στην πόλη.

Επίθεση μετόχων του ΟΑΣΘ στην Κατερίνα Νοτοπούλου

Πρώην μέτοχοι του ΟΑΣΘ επιτέθηκαν φραστικά στην Κατερίνα Νοτοπούλου για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε σε αδιέξοδο την κατάσταση.

«Τα άκουσε» η Νοτοπούλου από τους μικρομετόχους του ΟΑΣΘ

Στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης επικράτησε πανδαιμόνιο,  όταν η Κατερίνα Κοτόπουλου ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ από τον Σύριζα. Πρώην μικρομέτοχοι του οργανισμού διέκοψαν τη συνεδρίαση και της επιτέθηκαν φραστικά, υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο έχασαν την περιουσία τους, αλλά καταστράφηκε και η συγκοινωνία της πόλης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top