Κρήτη: Πατέρας ασελγούσε στην 27χρονη κόρη του από όταν ήταν 12 ετών

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την ανατριχιαστική αποκάλυψη

Οργή και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν μια 27χρονη σήμερα γυναίκα από όταν ήταν δώδεκα ετών με θύτη τον ίδιο τον πατέρα της. 

Το κουβάρι της αποτρόπαιης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 27χρονη από την Κρήτη πήγε στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει την απειλητική συμπεριφορά του πατέρα της. 

Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν τις έρευνες, έντρομοι ανακάλυψαν πως μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, ο 55χρονος βίαζε συστηματικά τη μεγαλύτερη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ακόμα κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγός του και μητέρα της 27χρονης.

Κάποιες άλλες φορές, όπως προέκυψε από την έρευνα, την πήγαινε σε απόμερη παραλία της Κισσάμου, όπου ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Ο ίδιος ομολόγησε πως βίαζε την κόρη του δύο φορές την εβδομάδα, αφού πρώτα την ανάγκαζε να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Με απειλές και τη χρήση σωματικής βίας είχε καταφέρει να τρομοκρατήσει την κόρη του για να μην τον καταδώσει στις αρχές, ενώ και οι γείτονες που τους είχαν δει μαζί στην παραλία, κρατούσαν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά. 

Η 27χρονη, η οποία πάσχει από επιληψία, είχε σταματήσει το σχολείο κι έμενε κλεισμένη στο σπίτι της, βιώνοντας έναν συνεχόμενο εφιάλτη, με την ανοχή και της μητέρας της, η οποία δεν πίστεψε όσα κάποια στιγμή της αποκάλυψε η κόρη της. 

Μάλιστα ένα βράδυ, ο 55χρονος βρισκόταν στο δωμάτιο της κόρης του. Η σύζυγός του ξύπνησε και όταν τον ρώτησε τι κάνει εκεί, εκείνος της είπε πως πήγε να βοηθήσει το κορίτσι που έπαθε επιληπτική κρίση. 

Πότε έφτασε ο κόμπος στο χτένι

Τον τελευταίο καιρό η κοπέλα είχε γνωρίσει έναν νεαρό και είχε εγκαταλείψει το σπίτι της για να ζήσει μαζί του σε άλλη πόλη της Κρήτης. Ο πατέρας της αντέδρασε, χτύπησε τη σύζυγό του και άρχισε να απειλεί την κόρη του. 

Μετά από αυτό η 27χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου και κατήγγειλε πως ο πατέρας της την εξύβριζε, την απειλούσε και απαιτούσε να χωρίσει τον σύντροφό της και να γυρίσει στο πατρικό της. 

Εκμυστηρεύτηκε επίσης στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια κι εκείνοι την έπεισαν να αποκαλύψει όλη τη φρικτή αλήθεια. 

Στις φυλακές Τρίπολης ο 55χρονος

Ο 55χρονος κατά την ομολογία του παραδέχθηκε ότι της έκανε εκείνος μπάνιο από τα 13 της χρόνια έως και πρόσφατα και ότι η τελευταία φορά που ασέλγησε σε βάρος της ήταν τον περασμένο Αύγουστο. 

Ο δράστης συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις «βιασμού ανήλικης κατ’ εξακολούθηση» και «τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη της ηλικίας της, κατ’ εξακολούθηση» και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, όπου επίσης ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκισή του και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top