Κακοκαιρία «Διδώ»: Δείτε πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Εντείνονται τα φαινόμενα όσο περνά η ώρα

Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ και την ίδια ώρα ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για έντονες χιονοπτώσεις από σήμερα σε περιοχές της βορείου Ελλάδας. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

«Φίλες και φίλοι. Την Τρίτη χιονοπτώσεις αλλά και χιονοστρώσεις θα εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική Μακεδονία, ακόμα και κάτω από τα 1.000 m από τις βραδινές και μετέπειτα ώρες, κυρίως στην περιοχή του νομού Φλώρινας! Κάντε κλικ πάνω στον προγνωστικό χάρτη για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά σε πόσα εκατοστά χιονιού αντιστοιχούν η καθεμία από τις αποχρώσεις», έγραψε ο μετεωρολόγος στη σελίδα του στο Facebook. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταφτάνει η «Διδώ»

Όσον αφορά στην Αθήνα, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα από το μεσημέρι έως και τη νύχτα. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν και στο κέντρο της Αθήνας, χαλώντας πιθανόν τα σχέδια του Δήμου για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Πάντως τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν από τη νύχτα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top