Άγιοι Θεόδωροι: «Μου σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα ούτε των 500€»

«Μου τη διαλύσανε τη μάνα μου οι αλήτες» ξεσπά ο γιος της άτυχης γυναίκας

«Μου σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα που δεν κόστιζε ούτε 500 ευρώ» ξεσπά ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί σαρώνουν τους καταυλισμούς για να εντοπίσουν τους δολοφόνους της.  

Άγιοι Θεόδωροι:Το ΙΧ έσπασε τον αυχένα της 77χρονης-Ακαριαίος ο θάνατός της

«Είναι άγρια δολοφονία, αυτός δεν έχει ούτε αισθήματα ούτε τίποτα. Για μία καδένα που να έκανε 500 ευρώ πήγε να την κλέψει. Ήταν ανάγκη να τη σκοτώσουνε;»  ξεσπά ο Δημήτρης Τζίμας. 

Με όσο κουράγιο του έχει απομείνει ο κύριος Δημήτρης περιγράφει πως έχασε τη γυναίκα του, τη σύντροφο της ζωής του, μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά στα μάτια του.  

Άγιοι Θεόδωροι: Οι κακοποιοί είχαν ακολουθήσει το ζευγάρι με το αυτοκίνητο

«Βλέπω εγώ ένα αυτοκίνητο και ανέβαινε , αυτό το αυτοκίνητο, αυτό . Γυρνώντας εγώ πίσω,  αυτός φεύγει πίσω με την όπισθεν , εξαφανίζεται, στρίβει κάπου από εκεί πέρα φεύγει. Φωνάξανε απέξω κυρία , κυρία.  Είχε ένα σταυρό καλό και μια αλυσίδα και της τα τραβήξανε κι εκεί πέρα έγινε η πάλη» περιγράφει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Πηδάω εγώ τα σκαλοπάτια , τρέχω έξω, τους βλέπω εν κινήσει το αμάξι τους προς τα κάτω και το καπό όρθιο σηκωμένο, για να μη δούμε τον αριθμό. Αλλά εγώ δεν είδα ότι πέρασε πάνω από τη γυναίκα μου . Είδα το ανασκούμπωμα που έκανε... κι έτρεξα να πηδήσω για να μπω μέσα στο πορτ παγκάζ.  

«Δεν πήγε, δεν πήγε το μυαλό μου ότι πατήσαν τη γυναίκα μου. Μετά την είδα και πήγα να τη σηκώσω. Ειρήνη, Ειρήνη, Ειρήνη είσαι καλά και μόλις πιάνω το κεφάλι και βλέπω τα αίματα καταλαβαίνω τί είχε γίνει».

Την ώρα που η γυναίκα  ήταν πεσμένη, αλλά ακόμα ζωντανή,  μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της, οι αδίστακτοι κακοποιοί στην προσπάθειά τους να βγουν από το αδιέξοδο, ανέβηκαν το δρόμο , έκαναν αναστροφή και πέρασαν πάνω από το σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. αφού οι ρόδες του αυτοκινήτου συνέθλιψαν τον αυχένα της. 

«Μου τη διαλύσανε τη μάνα μου οι αλήτες»

«Είναι σπασμένη. Δεν έχει αυχένα. Μου τη διαλύσανε τη μάνα μου οι αλήτες.  Έπρεπε να την περάσουν από πάνω . Έπρεπε να την τελειώσουνε; Γιατί; Σκυλί βλέπεις στο δρόμο και φρενάρεις. Και δεν το κάνανε μία φορά, το κάνανε δύο. Πρώτα τη χτυπήσανε και μετά την πατήσανε» λέει ο γιος του θύματος

Οι έρευνες των αστυνομικών για το ασημί αυτοκίνητο συνεχίστηκαν και στους καταυλισμούς στα Μέγαρα, τα Εξαμίλια και το Ζευγολατιό. 

Οι γείτονες της άτυχης ηλικιωμένης έβλεπαν συχνά ένα ασημί αυτοκίνητο να κινείται περίεργα στην περιοχή τους. Το μυαλό τους, όμως, δεν πήγε στο κακό. 

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας έχει περιγράψει με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τον έναν από τους δύο δράστες. Το μόνο που θέλει είναι να συλληφθούν για το κακό που έκαναν στην οικογένειά του. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top