Αίγιο: Αντιδράσεις για τους καλικάντζαρους και τον Άγιο Βασίλη στον κάδο!

«Έχουμε Χριστούγεννα περιμέναμε να δούμε μια φάτνη με αγγέλους»

Με φάτνη, Χριστό και καμπανίτσες απαιτούν να υποδεχτούν το πνεύμα των Χριστουγέννων οι κάτοικοι του Αιγίου. Αντ' αυτού, καλικάντζαροι που προσπαθούν να κόψουν το μεγάλο δέντρο έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην πόλη λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα. 

«Έχουμε Χριστούγεννα περιμέναμε να δούμε μια φάτνη με αγγέλους, τον Ιωσήφ... και μας έβαλε διαβόλους και καλικαντζάρους» δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος της πόλης.

Ο Άγιος Βασίλης στον κάδο ανακύκλωσης αντί για δώρα φέρνει αναστάτωση στο Αίγιο

Τις αντιδράσεις φούντωσε ο Άγιος Βασίλης που στο πλαίσιο καμπάνιας του δήμου για την διαχείριση των σκουπιδιών άφησε το έλκηθρό του κι έφτασε στο κέντρο της πόλης σε κάδο ανακύκλωσης. 

«Είναι αφιερωμένο το φετινό πάρκο στην κυκλική οικονομία, δηλαδή στη διαφορετική διαχείρηση των απορριμάτων αλλά και των ιδεών, των συναισθημάτων και αγωνιών» δήλωσε η πρόεδρος δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Αιγιαλείας, Μαρία Τσουκαλά. 

Σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία, οι καλικάντζαροι βγαίνουν από τη γη τις μέρες των Χριστουγέννων για να πειράξουν τους ανθρώπους και να τους ανακατέψουν τα σπίτια, αφού είναι άτακτοι και τους αρέσουν τα παιχνίδια. Ζουν στον Κάτω Κόσμο αλλά είναι ακίνδυνοι.

«Όσοι επιμένουν ότι μόνο το δέντρο σημαίνει Χριστούγεννα νομίζω ότι κάνουν λάθος. Το δέντρο είναι ξενόφερτο» σημείωσε η Μαρία Τσουκαλά.

Αντιδράσεις για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Πανεπιστημίου

Και οι αντιδράσεις για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό δεν έχουν τέλος. Στο στόχαστρο των σχολίων αυτή τη φορά η οδός Πανεπιστημίου που σε πολλούς θυμίζει πίστα από βιντεοπαχνίδι. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top