Μητροκτόνος Γουδή: Ζυγίζει 35 κιλά -Δεν καταλαβαίνει γιατί είναι στη φυλακή

Είχε σύρει στον δρόμο το νεκρό σώμα της μητέρας της τυλιγμένο σε κουβέρτα

Την άθλια κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η 68χρονη μητροκτόνος του Γουδή, περιέγραψαν οι συγκρατούμενές της στη Γιώτα Κηπουρού και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Οι γυναίκες έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να σιτιστεί, είναι γεμάτο κατακλίσεις και που δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον του. Οι κρατούμενες είναι αυτές που τη φροντίζουν, ενώ η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που είναι στη φυλακή.

Έγκλημα στου Γουδή: Η συγκλονιστική απολογία της μητροκτόνου

Γουδή: Video με την 68χρονη λίγο μετά το έγκλημα

Δολοφονία στου Γουδή: Η στιγμή που συλλαμβάνουν την κόρη της ηλικιωμένης

Έγκλημα Γουδή: Η κόρη σκότωσε τη μάνα – «Με νευρίασε, δεν άντεχα άλλο»

Τι λένε οι κρατούμενες

«Η κατάσταση της γυναίκας είναι τραγική. Είναι γεμάτη κατακλίσεις. Είναι ένα κόκκαλο. Έχει φτάσει κάτω από 35 κιλά γιατί δεν μπορεί να τραφεί, δεν έχει δόντια. Μόνο γάλα πίνει και ίσως φάει και καμιά σούπα. Έχει αναιμία σύμφωνα με τον γιατρό, τα φάρμακά της δεν είναι σε θέση να πάει να τα πάρει όταν τη φωνάζουν από το μικρόφωνο.

Την προσέχουν μόνο οι κρατούμενες. Δεν έχει καλή επαφή με τους γύρω της. Ζητάει να φύγει και να πάει σπίτι της. Δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που είναι στη φυλακή. Δεν έχει καμία επαφή μαζί μας. Δεν μπορεί να έχει. Όσο πάει και χειροτερεύει. 

Απορούμε πως αποφασίστηκε η προφυλάκισή της. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εδώ. Τη βλέπουμε και τη λυπόμαστε».

Το χρονικό

Το έγκλημα στου Γουδή είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, τον περασμένο Ιούνιο. Το νεκρό σώμα της 92χρονης είχε βρεθεί τυλιγμένο σε κουβέρτα και το άφησε στον δρόμο λίγα μέτρα από το σπίτι που διέμεναν. 

Η 68χρονη γυναίκα φέρεται να ομολόγησε ότι με τα χέρια της προκάλεσε ασφυξία στη μητέρα της γιατί η ηλικιωμένη είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η μητροκτόνος προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή. «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ήθελα να φύγει η μαμά μου. Τη λάτρευα, μόνο να ελευθερωθεί ήθελα. Δεν είχε άλλη ζωή μέσα της, βασανιζόταν» είχε πει τότε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top