Λεωφόρος Αθηνών: Απόπειρα ληστείας και αρπαγής επιχειρηματία

Δείτε το video ντοκουμέντο

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του Βαϊου Σύρρου 

Ένα ζευγάρι επιχειρηματιών έπεσε θύμα αδίστακτων κακοποιών, που επιχείρησαν να τους ληστέψουν στη λεωφόρο Αθηνών, όπως θα δείτε και στο video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Οι δράστες παραμόνευαν σε κοντινή απόσταση και όταν ο επιχειρηματίας με τη σύζυγό του μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και άφησαν στο κάθισμα την τσάντα τους, οι ληστές τους πλησίασαν με το δικό τους όχημα. 

Πίτμπουλ επιτέθηκε σε διαρρήκτες στο Ηράκλειο Κρήτης

Ληστές έκαναν γυαλιά - καρφιά το σχολείο κωφών στη Θεσσαλονίκη

Με λεία 4000 ευρώ διέφυγαν οι δράστες

Δύο από τους κουκουλοφόρους βγήκαν αστραπιαία από το αυτοκίνητο. Όσο ο ένας έκανε επίθεση στην τρομοκρατημένη γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα που περιείχε 4000 ευρώ, ο συνεργός του τον «διευκόλυνε» κρατώντας ανοιχτή την πόρτα, με σκοπό να κερδίσουν χρόνο. 

Κινηματογραφική ληστεία σε βίλα επιχειρηματία στο Ψυχικό

Δεν βοήθησε η επέμβαση των περαστικών

Κάποιοι περαστικοί, ωστόσο, άκουσαν τα ουρλιαχτά του θύματος και προσπάθησαν να  βοηθήσουν. Οι δράστες, όμως, τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν και τελικά κατάφεραν να αρπάξουν τα χρήματα και να εξαφανιστούν. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει το ζευγάρι και είχαν στήσει ενέδρα, περιμένοντας την ώρα που θα έφευγαν από το κατάστημα τους. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top