Κατερίνη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία μάνας και κόρης που βρέθηκαν σε χαράδρα

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και οι δύο κόρες

Βαρύ είναι το κλίμα στην Κατερίνη από τη στη στιγμή που βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων η μητέρα και η κόρη που αγνοούταν από τις 8 Νοεμβρίου. Στο σπίτι τους ο πόνος είναι βουβός. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία της  17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της μητέρα της Σβέτα.

Σκυφτά πρόσωπα, σκαμμένα από τη θλίψη που αναζητούν απαντήσεις. Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, παρουσία πλήθους κόσμου που βρίσκεται εκεί για να πει το τελευταίο «αντίο» σε μάνα και κόρη. 

Κατερίνη: Οι ύποπτες κινήσεις σε ρωσικό social media της μάνας

Η 45χρονη Σβέτα είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της στο κοριτσάκι της, που έξι μηνών εμφάνισε σπαστική τετραπληγία και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Λάτρευε την κόρη της και είχε αφιερώσει τη ζωή της στο μεγάλωμά της. Οι δυο τους ήταν πάντα μαζί, δεμένες με έναν δεσμό που τελικά δεν μπόρεσε να σπάσει ούτε με τον θάνατό τους. 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μητέρα και κόρη

Κατερίνη: «Η γυναίκα μου ήταν πολύ ακριβή, δε θα έκανε ποτέ κακό στη Μαρία»

Η 17χρονη Μαρία Ιωάννα πάλι ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι, που δεν το έβαζε ποτέ κάτω και έπαιρνε δύναμη από τη μητέρα της. Ήθελε να σπουδάσει ψυχολογία, έκανε όνειρα και έδινε χαρά στην οικογένειά της. 

Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Μαρίας!

Γι’ αυτό και ο πατέρα της είναι πεπεισμένος πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Όπως έχει δηλώσει, η σύζυγός του ήταν ο φύλακας άγγελος της μικρής και δε θα της έκανε ποτέ κακό. 

Κατερίνη:«Φοβόμαστε μήπως έγινε κάποιο ατύχημα» λέει ο πατέρας της 17χρονης

Ο ίδιος πιστεύει πως ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Πως η σύζυγός του μετά τον καβγά που είχε με τον γείτονά της, ταραγμένη όπως ήταν, μπήκε στο αυτοκίνητο και δεν ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση. Ο δρόμος, όπου έγινε το κακό είναι πολύ επικίνδυνος, όπως λέει ο ίδιος, και είναι πολύ εύκολο κάποιος να έχει ένα ατύχημα. 

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

Συγκλονισμένες και οι άλλες δύο κόρες της γυναίκας. Αδυνατούν να πιστέψουν πως δε θα ξανακούσουν τη φωνή της μητέρας τους, δε θα νιώσουν την αγκαλιά της, δε θα δουν το χαμόγελο της αδελφής τους. 

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της

Πάντως η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το σενάριο της αυτοκτονίας. Και αυτό γιατί υπάρχουν μαρτυρίες ότι η 45χρονη τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του είπε «δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος των δύο γυναικών ήταν ακαριαίος.  Οι δύο γυναίκες είχαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα με αποτέλεσμα. Πλέον αυτό που ερευνάται είναι οι συνθήκες που οδήγησαν το αυτοκίνητο στη χαράδρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top