Κατερίνη: «Η γυναίκα μου ήταν πολύ ακριβή, δε θα έκανε ποτέ κακό στη Μαρία»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα

Για εννέα ολόκληρες μέρες ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας αναζητούσε εκείνη και τη μητέρα της εναγωνίως. Ήλπιζε πως θα μάθει ένα νέο τους, πως βρίσκονται κάπου και είναι καλά, πως σύντομα θα τις ξαναδεί. Την Κυριακή όμως το πρωί όλες του οι ελπίδες γκρεμίστηκαν. Η σύζυγος και η κόρη του βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, όπου είχαν πέσει, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, με το αυτοκίνητό τους. 

Η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα 120 μέτρων - φωτογραφία: Intimenews

Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Μαρίας!

«Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», ήταν το μοναδικό που κατάφερε να γράψει στο Facebook αφότου έμαθε τα τραγικά νέα. Στο μυαλό του δεν χωράει ότι η σύζυγός του θα μπορούσε να κάνει κακό στο παιδί τους. Άλλωστε είχε αφιερωθεί σε εκείνο, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. 

Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη με τη μητέρα της

Η ακριβή μου γυναίκα ήταν φύλακας άγγελος της μικρής. Δεν μπορεί να έπλυνε τα πιάτα, να έστρωσε τα κρεβάτια και να πήγε να κάνει κακό στη μικρή, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Ήταν πολύ ακριβή, πολύ ακριβή γυναίκα, είπε στον Alpha και ξέσπασε σε λυγμούς. 

Μητέρα και κόρη ξεκίνησαν να πάνε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο, η οποία είχε τραγική κατάληξη - φωτογραφία: Intimenews

Ο ίδιος περιέγραψε και όσα είχαν συμβεί λίγο πριν γίνει το κακό, ανήμερα των γενεθλίων της 17χρονης. 

«Νευρίασε με τον καβγά που είχε με τον γείτονα. Πήγε στο χωριό να ηρεμήσει, να βρει τη μητέρα μου κι εκεί επάνω είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Παρόλο που ήξερε τον δρόμο, πήγαινε τακτικά, στο σημείο που έγινε το κακό είναι πολύ επικίνδυνη η στροφή, έχασε τον έλεγχο κι… έφυγε από τον δρόμο», είπε. 

Κατερίνη:«Φοβόμαστε μήπως έγινε κάποιο ατύχημα» λέει ο πατέρας της 17χρονης

Τα συντρίμμια του αυτοκινήτου βρέθηκαν μετά από στοχευμένες έρευνες στην περιοχή με drone, καθώς είχε βρεθεί εκεί ένας προφυλακτήρας αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και ανέσυραν νεκρές μητέρα και κόρη, η μία σορός βρέθηκε τρία μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο και η δεύτερη δύο μέτρα πιο μακριά μέσα σε ένα ρέμα. 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 17χρονη και η μητέρα της - φωτογραφία: Intimenews

Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας από την αρχή έλεγε πως πιθανόν να είχε συμβεί κάποιο ατύχημα, γιατί η γυναίκα του ήταν αρκετά ταραγμένη μετά τον καβγά και πιθανόν να μην ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση. 

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της

«Είχαμε εντοπίσει την περιοχή, όπου είχε βρεθεί τελευταία φορά το αυτοκίνητο από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Είχαμε αποκλείσει κάποιους δρόμους και ψάχναμε το σημείο, όπου είχε εξαφανιστεί και ήταν εκεί. Η περιοχή είναι τεράστια και δυσπρόσιτη. Περάσαμε από τον δρόμο πολλές φορές, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το βρούμε το αυτοκίνητο. Με το drone το βρήκαμε», είπε ο πατέρας.

Στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας και της μητέρας της ήταν τα γενέθλια της μικρής. Η μητέρα της, σύμφωνα με μαρτυρίες, της ετοίμαζε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. 

Μεσολάβησε όμως ο καβγάς με τον γείτονα που εκνεύρισε πολύ τη μητέρα. Η μικρή φέρεται να της ζητούσε να πάνε επίμονα μια βόλτα με το αυτοκίνητο, όπως και έγινε. Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ότι αυτό ήταν μοιραίο και για τις δύο. 

Η γιαγιά της μικρής, μιλώντας την Παρασκευή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν αρκετά πιεσμένη. Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν πιστεύει πως θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί τους, που λάτρευε και είχε αφιερώσει τη ζωή της. 

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

Φως στα αίτια του θανάτου των δύο γυναικών αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί, ενώ αυτό που βασανίζει τον πατέρα είναι αν θα μπορούσαν να είχαν σωθεί η σύζυγος και η κόρη του, αν οι έρευνες είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top