Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη με τη μητέρα της

Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε σε βάθος 120 μέτρων

Δείτε στο video τι είχε δηλώσει ο πατέρας της 17χρονης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της από την Κατερίνη, καθώς μετά από μία εβδομάδα αναζητήσεων βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα.

Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε σε βάθος 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας, στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας. 

Σύμφωνα με το seleo, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, από τη στιγμή που η αστυνομία βρήκε αρχικά την πινακίδα του αυτοκινήτου κι ένα κομμάτι του προφυλακτήρα.

Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Μαρίας!

Drone που πέταξε πάνω από το σημείο, ήταν αυτό που εντόπισε το όχημα της 45χρονης γυναίκας και της 17χρονης κόρης της, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Δείτε στο video του lefteriablogspot πλάνα από το σημείο όπου εντοπίστηκαν οι σοροί μάνας και κόρης

Μάνα και κόρη βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από το αυτοκίνητο, ενώ σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση ανάσυρσης των σορών τους.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Κατερίνη:«Φοβόμαστε μήπως έγινε κάποιο ατύχημα» λέει ο πατέρας της 17χρονης

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

Η φωτογραφία που είχε δώσει στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και έδειχνε το όχημα στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της τη μοιραία ημέρα

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και η 45χρονη μητέρα της, εξαφανίστηκαν στις 8 Νοεμβρίου. Πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα της οικογένειας για την καθιερωμένη τους βόλτα και από εκείνη τη μέρα δεν τις ξαναείδε κανείς. Τέσσερις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου, ειδοποιήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ εκδόθηκε και Amber Alert.

Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. 

Μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο πατέρας της Μαρίας-Ιωάννας είχε εκφράσει έντονους φόβους μήπως τους συνέβη κάποιο ατύχημα, ενώ είχε αναφερθεί και στον καυγά που είχε η 45χρονη σύζυγός του με έναν γείτονα για την αναμμένη μηχανή του αυτοκινήτου, λίγο πριν φύγει για τη μοιραία βόλτα με την κόρη της, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία και της είχε αφιερώσει όλη τη ζωή της.

Η 45χρονη φέρεται να πήρε εκνευρισμένη το αυτοκίνητο του συζύγου της (επειδή το δικό της ήταν τρακαρισμένο) και να έφυγε με την 17χρονη κόρη της.

Όπως είχε εξηγήσει ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας της 17χρονης στην Αγγελική Νικολούλη, οι φόβοι της οκογένειας ήταν μήπως πάνω στη σύγχυση και στον εκνευρισμό της, η μητέρα έπαθε κάποιο ατύχημα ενώ οδηγούσε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τον καυγά με τον γείτονα έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει το παραμικρό.

«Από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γιαγιά του νεαρού κοριτσιού είχε αναφερθεί και στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 45χρονης μητέρας της, λέγοντας πως «η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία». 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top