Σέρρες: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί» λέει ο ιδιοκτήτης των σκυλιών

Ζητά συγγνώμη μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του 9χρονου

Αναστατωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στις Σέρρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αγοριού, 9 χρόνων,  από τα σκυλιά του γείτονα.  

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Άννα Λίτινα, ζήτησε συγνώμη και δήλωσε πως το μόνο που θέλει είναι να γίνει το παιδί καλά.  

Ζητάω χίλια συγνώμη. Θέλω να κάνω ότι μπορώ για το παιδί. Προσεύχομαι στο Θεό να γίνει καλά το παιδάκι. Είναι τραγικό, δεν θα ήθελα σε κανένα να συμβεί.

Τα τραύματα του μικρού Δημήτρη στη γάμπα, το γοφό και το κεφάλι σιγά σιγά επουλώνονται. Όμως, τα τραύματα στην ψυχούλα του θα αργήσουν πολύ να σβήσουν. 

Σέρρες: «Κομμάτια» έκαναν οι σκύλοι τον εννιάχρονο–Σοκαριστικές φωτογραφίες

Σέρρες: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου»

«Γύρω στα 80 με 100 κιλά είναι αυτά τα σκυλιά. Τα έβγαζε έξω βόλτα, πόσες φορές λυμένα. Επανειλλημένως του έχω πει "μάζεψε τα σκυλιά σου, μάζεψε τα σκυλιά σου"» δήλωσε ο πατέρας του 9χρονου αγοριού στον ΑΝΤ1.

Οι γείτονες του ιδιοκτήτη των σκύλων φέρονται να του είχαν ζητήσει να μην τα αφήνει ελεύθερα, γιατί από το σημείο περνάνε παιδιά. 

«Ένα χρόνο του έκανα παράπονα. Και εγώ έχω σκύλο στο σπίτι μου, αλλά καμία φορά ο δικός μου ο σκύλος δεν έχει λυθεί» πρόσθεσε ο πατέρας του 9χρονου.

Νέο περιστατικό με επίθεση σκύλου: Πίτμπουλ τραυμάτισε 11χρονη

Στο προσκεφάλι του 9χρονου η μητέρα του

Η μητέρα του αγοριού που έκανε ασπίδα το κορμί της και έπιασε τα σκυλιά από τα σαγόνια για να σώσει το παιδί της, μέρα νύχτα βρίσκεται στο προσκεφάλι του. 

Τόσο ο ιδιοκτήτης των σκύλων όσο και ο γιος του, 24 χρόνων, συνελήφθησαν. Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και τους άφησε ελεύθερους μέχρι να δικαστούν. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top