Υπόθεση Λαγούδη: «Είμαι θύμα σκευωρίας» - «Σπάει» τη σιωπή του ο γιατρός

Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο

Δείτε ρεπορτάζ για την υπόθεση Λαγούδη από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην αντεπίθεση περνά ο γιατρός, που φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την Ειρήνη Λαγούδη και έχει φωτογραφηθεί ως ύποπτος για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. 

Δολοφονία Λαγούδη: Ερευνάται σύνδεση με τη «μαφία των φυλακών»

Ο άνδρας, μέσω προσώπου εμπιστοσύνης του, κατέθεσε χθες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, στο οποίο αμφισβητεί το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2018, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του, με βαριές κατηγορίες. 

Λαγούδη: «Δώσε μου τα λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου»

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, υποστηρίζει πως στοχοποιήθηκε όχι απλά ως ύποπτος, αλλά και ως δράστης της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη. 

Η κόρη της Λαγούδη αποκαλύπτει: «Με κοροϊδεύεις! Θέλω τα λεφτά μου πίσω»

Καταγγέλλει ακόμα ως ψευδές και συκοφαντικό το περιεχόμενο του συγκεκριμένου εγγράφου και επιμένει πως δεν υπάρχει καμία προσωποποιημένη δίωξη για τον θάνατο της 42χρονης. 

Ο γιατρός εκφράζει επίσης μια σειρά από ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαράχθηκε το συγκεκριμένο πιστοποιητικό και τονίζει ότι μετά από αυτό ξεκίνησε ένας νέος κύκλος στοχοποίησης εναντίον του. 

Αυτόπτης μάρτυρας: Η Ειρήνη Λαγούδη τους είπε «θα το πληρώσετε»

«Ουδέποτε προτάθηκαν ή ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον μου από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου! Οι διώξεις ήταν και παραμένουν ακόμη και μέχρι σήμερα κατά αγνώστων. Παρ΄ όλα αυτά τα ΜΜΕ βούιξαν αναπαράγοντας την “αποκλειστική είδηση” της δήθεν προσωποποίησης εναντίον μου των αρχικών κατά αγνώστων διώξεων», αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημα.

«Αφήστε με!» φώναζε η Λαγούδη στους δύο άνδρες που είχαν κρυφτεί σε σπίτι

Παραθέτει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαρροή και η αναπαραγωγή του εγγράφου:

«Το πιστοποιητικό αυτό δεν αναγράφει την πραγματική αλήθεια. Θεωρώ πως συντάχθηκε με δόλο έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για να με πλήξει προσωπικά, για λόγους υποκειμενικούς και σκοπούς όχι έντιμους από την πλευρά της οικογενείας της Ειρήνης Λαγούδη».

Αυτό είναι το προφίλ του δολοφόνου της Ειρήνης Λαγούδη

Ο φερόμενος ως σύντροφος της 42χρονης υπογραμμίζει ακόμα ότι θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων που ενεπλάκησαν στην «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του, προκαλώντας του τεράστια ηθική βλάβη.

Το χρονικό του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Η Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου Τριχωνίδας. 

Ειρήνη Λαγούδη: «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ»

Η οικογένειά της την αναζητούσε από το Σάββατο, όμως οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε καμένο και η αστυνομία στην αρχή έκανε λόγο για αυτοκτονία. 

Ο αδελφός και τα παιδιά της όμως δεν πίστεψαν ποτέ αυτό το σενάριο και από την αρχή έκαναν λόγο για δολοφονία. Όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένα η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ή να την απασχολεί κάτι. 

Ειρήνη Λαγούδη: Καταπέλτης η δεύτερη έκθεση του υπαρχηγού της Πυροσβεστικής - Την παρέσυραν για να τη δολοφονήσουν

Έκανε σχέδια για τα παιδιά της και για τα επαγγελματικά της. Με τον καιρό στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, αλλά και στοιχεία που γεννούσαν αμφιβολίες για το αν ο θάνατός της ήταν τελικά αυτοκτονία. 

Υπόθεση Λαγούδη: «Δεν έβαλε τη φωτιά το θύμα – Τη μετέφεραν στο πίσω κάθισμα» - Ποιο είναι το προφίλ του δράστη

Μέχρι σήμερα το κινητό της τηλέφωνο, που θα έδινε στοιχεία για τις τελευταίες τις συνομιλίες δεν έχει βρεθεί, ενώ πραγματογνώμονες που διόρισε η οικογένεια δηλώνουν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Η υπόθεση είχε απασχολήσει το πανελλήνιο και η οικογένεια ακόμα προσπαθεί να αποδείξει πως η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top