Έφτασε στη Βοστόνη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ

Ξεκινά αμέσως την πρωτοποριακή θεραπεία

Στη Βοστόνη έφτασε ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ με τους γονείς του, ώστε να ξεκινήσει τη θεραπεία του για τη Νωτιαία Μυική Ατροφεία Τύπου Ι από την οποία πάσχει, υπό τον Δρ. Βασίλη Δάρρα. 

Μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Ξεκίνησε το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστόνη

«Μόλις φτάσαμε Βοστόνη! Σας ευχαριστούμε όλους. Είμαστε πολύ συγκινημένοι», έγραψαν οι γονείς του στο Facebook λίγο μετά την άφιξή τους στις ΗΠΑ. 

Αποκλειστικό: Τι είπε ο Έλληνας γιατρός του Παναγιώτη Ραφαήλ στο Star

Ο μικρούλης, μόλις 18 μηνών, διαγνώστηκε με τη σπάνια αυτή πάθηση μετά τη γέννησή του και από τότε μαζί με τους γονείς του δίνουν μια διαρκή μάχη. 

Πατέρας μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Ο κόσμος έβαλε πλάτη όταν γονατίσαμε»

Η περιπέτειά του συγκίνησε όλη την Ελλάδα και κινητοποίησε χιλιάδες κόσμου που από το υστέρημά του έδωσε ό,τι μπορούσε προκειμένου να κάνει το μεγάλο ταξίδι της ελπίδας. 

«Τσουνάμι» αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Χάρη στην αλληλεγγύη του κόσμου συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ κι έτσι τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των γονιών του που αγωνιούσαν για την υγεία του παιδιού τους. 

Οι ίδιοι δεν σταματούν να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή τους για την αγάπη που τους έδειξε ο κόσμος και είναι πλέον αισιόδοξοι ότι η υγεία του Παναγιώτη – Ραφαήλ θα βελτιωθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top