Σέρρες: «Κομμάτια» έκαναν οι σκύλοι τον εννιάχρονο–Σοκαριστικές φωτογραφίες

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα τραύματα του εννιάχρονου αγοριού, το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκυλιά σε χωριό έξω από τις Σέρρες. 

Σέρρες: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου»

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το infoserres.com, το παιδάκι έχει τραύματα από τα δόντια των σκυλιών σε όλο του το πόδι μέχρι τον μηρό, ακόμα και στο πρόσωπο. 

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που ο μικρός επέστρεφε σπίτι από το σχολείο του. 

Ο γιος του ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών άνοιξε την πόρτα του κτήματός τους, εκείνα βγήκαν έξω και επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα στο παιδάκι. 

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή των όσων συνέβησαν της μητέρας του εννιάχρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Tου λέει τότε ο γιος του ιδιοκτήτη “μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου”. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου. Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά», είπε η μητέρα που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. 

Ο πατέρας του μικρού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο, πονάει αρκετά και είναι πολύ φοβισμένο. Οι γιατροί είναι από πάνω του για να προλάβουν ενδεχόμενη μόλυνση, ενώ, όπως είπε, θα αργήσουν όλοι να ξεπεράσουν αυτή την περιπέτεια. 

Μάλιστα ο ίδιος επανειλημμένα είχε πει στον γείτονά του να μην αφήνει ανεξέλεγκτα τα σκυλιά του, καθώς είναι πολύ μεγαλόσωμα, αλλά και αρκετά άγρια. Όμως εκείνος δεν του έδωσε καμία σημασία μέχρι που έγινε το κακό. 

Οι γονείς του εννιάχρονου υπέβαλαν μήνυση στον ιδιοκτήτη των σκυλιών και στον γιο του, οι οποίοι συνελήφθησαν. Με προφορική εντολή όμως ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους, ορίζοντας ρητή δικάσιμο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη καταθέσεων, κτηνιατρικών εξετάσεων κ.ά. Παράλληλα, επιβλήθηκαν εις βάρος τους οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που συνδέονται με τη μη τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και τις προκληθείσες σωματικές βλάβες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top