Καθηγητής μουσικής ασέλγησε σε εννιάχρονο αγόρι – Τον ξυλοκόπησε ο πατέρας

Έσπασε πάνω την κιθάρα του

Ένα ακόμα περιστατικό ασέλγειας ανήλικού μαθητή από καθηγητή του έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Καθηγητής μουσικής κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος εννιάχρονου μαθητή του, στον οποίο έκανε μαθήματα κιθάρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς είχαν παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού τους, γεγονός που τους προβλημάτισε αρκετά. 

Ο μικρός τελικά τους εκμυστηρεύτηκε πως για πάνω από ένα μήνα ο καθηγητής του της μουσικής ασελγεί σε βάρος του. 

Όπως φέρεται να τους είπε, ο 61χρονος καθηγητής όταν βρέθηκε μόνος μαζί του τον έγδυσε, τον έκανε μπάνιο και μετά άρχισε να τον φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του. 

Ο πατέρας του παιδιού εξοργισμένος πήγε στο σπίτι του καθηγητή, ο οποίος έμενε στη γειτονιά και του επιτέθηκε με μια κιθάρα. Όταν ο 61χρονος του άνοιξε την πόρτα, άρπαξε την κιθάρα και με μανία την έσπασε πάνω στο σώμα και στο κεφάλι του και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. 

Το παιδί εξέτασε παιδοψυχολόγος, ο οποίος πιστοποίησε πως όσα έλεγε το παιδί είχαν βάση και δεν ήταν στη φαντασία του. 

Ο καθηγητής νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν πήρε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα του εννιάχρονου για βίαιη είσοδο στο σπίτι του και για κλοπή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top