Λίνα Κοεμτζή: Κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα του βασικού υπόπτου

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τον θάνατο της 20χρονης Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά που πριν από τρία χρόνια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Υπενθυμίζεται ότι νεαροί φέρονται να διακίνησαν στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, αποτελώντας την αρχή του τέλους της. Η Λίνα δεχόταν εκβιασμούς και για ροζ βίντεο.

Απείλησαν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Θα σου κόψουμε το λαρύγγι»

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Εκτός Ελλάδος ο βασικός ύποπτος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», κλήθηκε και εξετάστηκε η μητέρα του νεαρού αγοριού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό. Μάλιστα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Πιθανότατα να βρίσκεται στο Λονδίνο, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί.

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων

Φέρεται, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, να είναι ένα από τα δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω από το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας και αναζητούσαν το περίφημο στικάκι.Επίσης φέρεται να είναι ο νεαρός στο σπίτι του οποίου στην Καλαμαριά οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες και κατέσχεσαν υπολογιστές και τηλέφωνα.

Μητέρα Κοεμτζή: «Θα συνεχίσω να ψάχνω τους δολοφόνους της Λίνας μου»

«Η Γαλήνη γνώριζε τον νεαρό περίπου έναν μήνα…Εν αγνοία της Γαλήνης τα είχε και με μια άλλη συμφοιτήτριά της. Η Γαλήνη το έμαθε μετά από κάποιο καιρό. Μάλιστα ανάμεσα στις δύο κοπέλες δημιουργήθηκε κάποιος πάγος. Περιμένουμε να γίνουν κι άλλες καταθέσεις ενώ άλλαξε και η εισαγγελική λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Γαλήνης Κοεμτζή.

Δείτε όλη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top