Περιστέρι: Διαρρήκτες μπούκαραν με αυτοκίνητο και τα πήραν όλα

Κρυμμένος σε ντουλάπα βρέθηκε διαρρήκτης στην Ηλιούπολη

Χτύπησαν ξανά οι διαρρήκτες που εισβάλλουν με αυτοκίνητο, σπάζοντας ρολά και βιτρίνες καταστημάτων στο Περιστέρι. Το ίδιο κατάστημα είχαν επιχειρήσει ξανά να το κλέψουν, με την ίδια μέθοδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από ένοικο στην πολυκατοικία ότι κάποιος έχει μπει στο διαμέρισμα, άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια που ήταν κυριολεκτικά άνω-κάτω, μέχρι που ανακαλύπτουν τον δράστη που είχε κρυφτεί πίσω από τα ρούχα στη ντουλάπα.

Περιστέρι: Επιχείρησαν να μπουκάρουν σε κατάστημα... με αυτοκίνητο!

Μπούκαραν με Mustang για να κλέψουν playstation- Αποκλειστικές εικόνες

Ηλιούπολη: Συνελήφθη διαρρήκτης μέσα σε ντουλάπα διαμερίσματος

Ο 53χρονος, όπως διαπιστώθηκε μαζί με ένα ακόμα άτομο που αναζητείται, είχαν διαρρήξει άλλα πέντε διαμερίσματα στη πολυκατοικία. 

«Μπούκαραν με αυτοκίνητο και τα πήραν όλα»  

Τα ξημερώματα με αυτοκίνητο «μπούκαραν» άγνωστοι στο Περιστέρι σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Ήταν αποφασισμένοι να «σηκώσουν» όλο το μαγαζί.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, «κλειδώνουμε το κατάστημα και δεν ξέρουμε πως θα το βρούμε την επόμενη μέρα. Κοιμόμαστε και λέμε θα μας πάρουν πάλι τηλέφωνο;».

Για 15 ολόκληρα λεπτά, οι δράστες φόρτωναν το αυτοκίνητο με κούτες που μέσα είχαν ηλεκτρικά είδη. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στην Καλλιθέα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top