Θεσσαλονίκη:Η 25χρονη που γλίτωσε από θαύμα-«Ένιωσα το ΙΧ να με χτυπάει...»

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε χτυπηθεί από μηχανή

Τι είπε η 25χρονη Σοφία στην εκπομπή «Μαζί σου»

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που δείχνουν την παράσυρση μιας κοπέλας από διερχόμενο όχημα, πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, κάνουν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης. Ως από θαύμα το θύμα του τροχαίου, η 25χρονη Σοφία, όχι μόνο γλίτωσε τη ζωή της αλλά είναι σώα από το τροχαίο, με κάταγμα μόνο στο ένα της πόδι. 

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 25χρονη- Γλίτωσε από θαύμα! Βίντεο ντοκουμέντο

«Με άφησε ο αδελφός μου με το αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο και πήγαινα στη δουλειά μου. Πήγα να περάσω τον δρόμο κι ένιωσα το αυτοκίνητο να με χτυπάει. Σίγουρα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα…» ,περιγράφει η 25χρονη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου» και συνεχίζει:

«Η επόμενη στιγμή που θυμάμαι είναι εμένα ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου, με τους συνεργάτες μου να μου μιλάνε».

Το κορίτσι έχει γύψο στο ένα της πόδι. «Δεν έχω δει το βίντεο της παράσυρσης και δεν ξέρω αν θα το δω ποτέ» είπε το κορίτσι. 

Η μητέρα της Σοφίας αποκάλυψε ότι η κόρη της πριν ενάμιση χρόνο είχε χτυπηθεί από μηχανή. Περιγράφοντας το περιστατικό με την παράσυρση της κόρης της, είπε ότι όταν πήγε στο σημείο, είδε τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα, σχεδόν να κοιμάται στο πεζοδρόμιο, δείχνοντας να είναι σε κατάσταση πλήρους μέθης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top