Χανιά: Πατέρας χτύπησε τη δασκάλα του παιδιού του

Στο νοσοκομείο η εκπαιδευτικός - Συνελήφθη ο γονέας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά, καθώς ο πατέρας ενός μαθητή του Δημοτικού σήκωσε το χέρι του και χτύπησε τη δασκάλα. 

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Μπομπονιέρες μοίρασαν στην κηδεία του Γιάννη

Όπως μεταδίδει το flashnews, το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο πατέρας πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί του. 

Ωστόσο, η δασκάλα του γνώρισε πως οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε διάσταση και σύμφωνα με δικαστική απόφαση, του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα. Έτσι, αρνήθηκε στον πατέρα να του επιτρέψει να παραλάβει τον μαθητή και τότε εκείνος βιαιοπράγησε εναντίον της.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σχολείο και – σύμφωνα με πληροφορίες – συνέλαβε τον πατέρα, ενώ η δασκάλα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην περιοχή της κεφαλής όπου και είχε δεχτεί τα χτυπήματα.

Αμέσως μετά η εκπαιδευτικός πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Προιστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Μηλιαράκης, ο οποίος είπε στο Flashnews.gr πως πρόκειται για απαράδεκτο περιστατικό ενώ τόνισε ότι το σχολείο ήταν ενημερωμένο για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί με δικαστική απόφαση στον εν λόγω γονέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top