Τραγωδία σε παιδικό σταθμό:Το αγοράκι έφτασε στο Παίδων άσφυγμο και απνοϊκό

Τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων

Θλίψη αλλά και ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος του 2,5 ετών αγοριού που κηδεύτηκε σήμερα στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου. Το παιδάκι βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, φάνηκε να πνίγηκε και να έχασε τις αισθήσεις του. Τελικά κατέληξε, δέκα μέρες αργότερα στο νοσοκομείο Παίδων.

Από την πλευρά των γονέων έχει ζητηθεί να γίνει έρευνα αν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού έπραξαν τα δέοντα για να το βοηθήσουν, ενώ ο παιδικός σταθμός μέσω της δικηγόρου του σημείωσε στο star.gr πως δεν τίθεται θέμα πνιγμού γιατί το αγοράκι έπεσε από την καρέκλα, του έκαναν τεχνητή αναπνοή, στη συνέχεια έκανε εμετό κι είχε βγάλει όλο το φαγητό». 

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: «Δεν πνίγηκε από φαγητό» λέει η δικηγόρος

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Μπομπονιέρες μοίρασαν στην κηδεία του Γιάννη

Νεκρό 2,5 ετών αγοράκι - Πνίγηκε από αρακά σε παιδικό σταθμό

Το αγοράκι έφτασε στο Παίδων «άσφυγμο και απνοϊκό»- Επανήλθε αλλά παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση

Ο διοικητής του νοσοκομείου "Παίδων" , Μανώλης Παπασάββας δήλωσε ότι το παιδάκι μεταφέρθηκε μέσω ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, «άσφυγμο και απνοϊκό», διασωληνώθηκε και μετά από 20 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ανέκτησε αυτόματη κυκλοφορία. Από την αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ισχαιμικές αλλοιώσεις. Στην συνέχεια ανέπτυξε εγκεφαλικό οίδημα. Το αγοράκι παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και δυστυχώς κατέληξε στις 14 Οκτωβρίου. 

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας

Ο πατέρας ο οποίος είναι αστυνομικός υποστηρίζει ότι το παιδί του δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Από την πλευρά του, ο παιδικός σταθμός υποστηρίζει ότι το αγοράκι δεν πέθανε από πνιγμό με αρακά στο φαγητό του. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top