Νέο ξεκίνημα: Τι κάνει σήμερα το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου για την 21χρονη Ειρήνη

Το είπε και το έκανε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο με  2,6 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Το 21χρονο πρώην μοντέλο μετά την αθώωσή της, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, τη Μυτιλήνη, και έκανε ένα... restart στη ζωή της. 

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουν χάλια»

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ και δύο μήνες εργάζεται σε καφετέρια, ενώ πλέον δε θέλει ούτε να ακούει τη λέξη modeling. 

Είναι πολύ καλά η Ειρήνη. Όπως θυμάστε αθωώθηκε τον Μάρτιο. Γυρίσαμε μαζί από το Χονγκ Κονγκ. Έχουν περάσει εφτά μήνες. Είναι στη Μυτιλήνη στο σπίτι με τους γονείς της. Έχει δύο μήνες που έπιασε δουλειά σε καφέ ως σερβιτόρα. Είναι πολύ ευχαριστημένη, μέχρι να δει τι θα κάνει με τις σπουδές της ή με τη μελλοντική δουλειά που θα αποφασίσει στη ζωή της. Το modeling ούτε την ενδιαφέρει, ούτε θέλει να ακούσει τη λέξη. 16 μήνες στη φυλακή δεν ήταν εύκολη. Είναι καλά, είναι υγιής, ήρεμη, κοντά στην οικογένειά της και αυτό είναι ένα μήνυμα γενικότερα, ότι η στήριξη της οικογένειας και οι δεσμοί με την οικογένεια είναι κριτήριο για την αποφυγή περιπετειών. 

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη Ειρήνη είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς, που τελείωσε στις 13 Μαρτίου, όταν το δικαστήριο την αθώωσε ομόφωνα και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου με την κοκαΐνη - Επέστρεψε στην Ελλάδα

Χονγκ Κονγκ: Με ένα μεγάλο τραπέζι γιόρτασε η Ειρήνη την ελευθερία της

«Μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης επέστρεψα στην πατρίδα μου. Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και τελικά το δικαστήριο το αναγνώρισε. Η μόνη μου επιθυμία τώρα είναι να γυρίσω στη Μυτιλήνη, την οικογένειά μου, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το μέλλον μου», είχε δηλώσει η ίδια στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο Ελ. Βενιζέλος. 

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ειρήνης μετά την αθώωση στο Χονγκ Κονγκ

Αποκλειστικό: Με μάσκα στο δικαστήριο το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top