Tροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Μάχη στην Εντατική δίνει η 5χρονη

Νεκρή μία 80χρονη γυναίκα – 52 οι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ δίνει μάχη το 5χρονο κοριτσάκι που χθες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην Κρήτη στο ύψος της Σκαλέτας.

Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα και την 2,5 ετών αδερφή της, συγκρούστηκε με μετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ανδρόγυνο ηλικίας 56 ετών και οι δύο, ένας 55χρονος άνδρας και η 80χρονη μητέρα του.

Αποτέλεσμα ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Κρήτη: Μία νεκρή - Σε κρίσιμη κατάσταση μάνα με τα δύο της παιδιά

Φωτογραφία: eparxies.gr

Πολυτραυματίας η 5χρονη

Σύμφωνα με το neakriti το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνομένο  στο ΠΑΓΝΗ, από το νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Η μικρότερη αδερφούλα της 5χρονης φέρει κατάγματα, ωστόσο δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, ενώ και η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκη: «Το 5χρονο μετά τη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στην  ΜΕΘ Παίδων, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, διασωληνώμενο και σε καταστολή. Στην επέμβαση που υποβλήθηκε και ολοκληρώθηκε το αργά το βράδυ της Κυριακής, ενεπλάκησαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων».

Φωτογραφία: eparxies.gr

Εκτός από το κοριτσάκι, στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται επίσης η μητέρα και η 2,5 ετών αδερφή της. Σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη, το 2,5 ετών κοριτσάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Σύμφωνα με τον ίδιο, το εν λόγω περιστατικό αντιμετωπίζεται «συντηρητικά», παραμένοντας στα ΤΕπ και συγκεκριμένα στη βραχεία νοσηλεία.

Πώς είναι η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών

Η 56χρονη γυναίκα που επέβαινε στο άλλο όχημα εισήχθη στο χειρουργείο όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο σύζυγός της, ο οποίος είναι σε καλύτερη κατάσταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top