Μαχαίρωσε τον πρώην σύζυγό της - To oικογενειακό δράμα πίσω από το έγκλημα

Η 31χρονη είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης, όταν μία 31χρονη γυναίκα φέρεται να επιτέθηκε στον πρώην σύζυγό της και να τον μαχαίρωσε θανάσιμα στην κοιλιά.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 31χρονη σκότωσε τον πρώην άνδρα της!

Όπως αναφέρει το cretalive, πίσω από αυτό κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα, καθώς τόσο η νεαρή γυναίκα όσο και ο 59χρονος σύζυγός της, φέρονται να ήταν χρήστες ναρκωτικών.Το τελευταίο διάστημα είχαν χωρίσει αλλά οι καυγάδες συνεχίζονταν. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η 31χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραδέχτηκε την πράξη της. Ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε.

Πηγή φωτογραφίας:neakriti

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το neakriti, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το Κέντρο Αστέγων λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, όταν η γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 59χρονο πρώην σύζυγό της. 

Πανικόβλητο το θύμα απομακρύνθηκε αιμόφυρτο από το σημείο της επίθεσης. Κατάφερε με δυσκολία να φτάσει σε ένα κοντινό πρατήριο υγρών καυσίμων για να ζητήσει βοήθεια, αλλά είχε ήδη χάσει πολύ αίμα.

Πηγή φωτογραφίας:neakriti

Στο σημείο έφτασε εσπευσμένα μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 59χρονο, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο του εγκλήματος συνέλαβαν την πρώην σύζυγό του, η οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εκτός από τη νεαρή γυναίκα, οι Αρχές προσήγαγαν χθες το βράδυ κι ένα δεύτερο άτομο για την ίδια υπόθεση. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για άνδρα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top