Αίγιο: Nέα στοιχεία για την τραγωδία με τη γιαγιά και το εγγονάκι της

«Κλαίμε και πονάμε κάθε μέρα...» λέει η οικογένεια των θυμάτων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μία γιαγιά με το εγγονάκι της.

Ο συνήγορος του έφεδρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ισχυρίζεται ότι μία από τις αιτίες του δυστυχήματος, είναι βλάβη που διαπιστώθηκε στο τιμόνι του οχήματος.

Αίγιο: Το σημείο -κλειδί στο ΙΧ που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

«Οι πραγματογνώμονες τους οποίους όρισε η τροχαία Πατρών έχουν διαπιστώσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο τιμόνι που δικαιολογεί αυτού του είδους την εκτροπή» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα, ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες η βλάβη πράγματι υπάρχει. Η μπάρα στο τιμόνι είναι σπασμένη, μόνο που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έγινε μετά τη σύγκρουση, κάτι το οποίο αποκαλύπτει και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων.

Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του 28χρονου

Συντετριμμένη η οικογένεια των θυμάτων

Την ίδια στιγμή ο πόνος για την οικογένεια των θυμάτων είναι νωπός και η απώλεια μεγάλη. Σε επικοινωνία που είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μαζί τους, ψέλλισαν με δυσκολία δύο λέξεις:

Κλαίμε και πονάμε κάθε μέρα...

Δυστύχημα Αιγίου: Είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν αποκτήσει το άτυχο μωρό

Ποινική δίωξη στον 28χρονο οδηγό 

Ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά, όπως είχε αποκαλύψει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, ήδη άσκησε στον οδηγό ποινική δίωξη. Ο 28χρονος έχει να αντιμετωπίσει ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.

Οι κατηγορίες είναι: 

  • Επικίνδυνη οδήγηση
  • Ανθρωποκτονία εξ'αμελείας
  • Εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος 
  • Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ 

Τραγωδία στο Αίγιο: Ποινική δίωξη με 4 κατηγορίες στον 28χρονο οδηγό

Το χρονικό της τραγωδίας στο Αίγιο

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της 25ης Αυγούστου στο χωριό Καμάρες Αχαΐας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού παρέσυρε και σκότωσε μία 67χρονη γιαγιά με το ενός έτους εγγονάκι της, ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 28χρονος οδηγός φέρεται να μπήκε στη στροφή με 100 χλμ όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι 50 χλμ. Με αυτή την ταχύτητα έπεσε πάνω στη γιαγιά και το εγγόνι καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος. 

Την άτυχη γυναίκα τη χτύπησε δυο φορές. Στο φτερό του αυτοκινήτου  υπάρχει βαθούλωμα 20 -30 πόντων από το χτύπημα στην 67χρονη γιαγιά. Το αυτοκίνητο είχε κινητήρα 300 ίππων και έξι ηχεία. Όταν έχασε τον έναν τροχό κατά την πρόσκρουση έπρεπε να είχε ακινητοποιηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top