19χρονη που γέννησε με πλαστή ταυτότητα: Δεν πούλησα το μωρό-Έχω μετανιώσει

Την παράτησε ο άντρας της και οι γονείς της είναι στη φυλακή, λέει στο Star

Η 19χρονη που γέννησε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με πλαστή ταυτότητα άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κοπέλα, η οποία είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να δώσει το τέταρτο μωρό της σε άλλη οικογένεια γιατί, όπως λέει, δεν είχε τη δυνατότητα να το μεγαλώσει. Η 19χρονη ισχυρίζεται ότι δεν πούλησε το βρέφος και ότι δεν υπήρχε οικονομική συναλλαγή. Ωστόσο, υποψίες έχει κινήσει στην αστυνομία το περιστατικό, η οποία ερευνά το ενδεχόμενο κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Έχω μετανιώσει. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θα δουλέψω» λέει κλαίγοντας, σημειώνοντας πως δεν έχει δει από τότε, εκείνη τη γυναίκα. 

Νίκαια: «Ήθελε να δώσει το μωρό της για να ζήσει καλύτερα»

Νίκαια: Πήγε να γεννήσει με πλαστή ταυτότητα για να πουλήσει το μωρό της

«Δεν πούλησα το μωρό. Θα το έδινα για να έχει μια καλύτερη ζωή»

«Με πλησίασε μια κοπέλα, μια 30χρονη ρομά, όταν ζητιάνευα έξω από σούπερ μάρκετ. Ήμουν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Μου πρότεινε να της το δώσω να το μεγαλώσει για να έχει μια καλύτερη ζωή. Όχι να της το πουλήσω» περιγράφει η 19χρονη.

Οι γονείς της είναι στη φυλακή και ο άντρας της την παράτησε 

Η Μαρία παντρεύτηκε στα 15 της. «Οι γονείς μου είναι και οι δύο στη φυλακή. Και τα τρία μου πιτσιρίκια τα έχω μεγαλώσει μόνη μου. Ο άντρας μου με παράτησε όταν ήμουν 5 μηνών. Παντρεύτηκε, πήρε άλλη. Τα δύο κοριτσάκια μας (ηλικίας 4,5 ετών και 2,5 ετών) τα έχει αυτός και το αγοράκι (3 ετών) το έχω εγώ» εξηγεί. 

Η 19χρονη μένει σε πολύ κακές συνθήκες στο σπίτι της πολύτεκνης αδελφής της. Όπως περιγράφει, υπήρχαν φορές που δύο και τρεις μέρες δεν είχε τίποτα να ταΐσει τα παιδιά της και που έμενε νηστική και η ίδια. «Ξέρεις τι είναι να κλαίνε τα παιδιά σου από την πείνα και να μην έχεις να τα ταΐσεις;» προσθέτει. 

«Η γυναίκα που με πλησίασε μου έδινε τρόφιμα όχι χρήματα»

«Όταν με πλησίασε η 30χρονη ρομά, μου εξήγησε ότι δεν είχε παιδιά και ζήτησε το μωρό για να το μεγαλώσει. Της είπα “ναι”. Είπαμε μόλις γεννήσω να μου δώσει την ταυτότητά της για να πάει στο όνομά της κατευθείαν. Δε μου έδινε όλο αυτό το διάστημα χρήματα, παρά μόνο με βοηθούσε δίνοντάς μου τρόφιμα» λέει η 19χρονη.

Η μέρα της γέννας και η πλαστή ταυτότητα

Η 19χρονη περιγράφει πως την έπιασαν οι πόνοι και η 30χρονη ρομά της έδωσε την ταυτότητα. Δεν της είπε πως ήταν πλαστή. Μάλιστα, οι νοσοκόμες στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας τής έκαναν παρατήρηση λέγοντάς της πως δεν έμοιαζε με το πρόσωπο της φωτογραφίας που υπήρχε στην ταυτότητα. «Τότε πήγα και κατέθεσα μόνη μου στις αρχές» σημείωσε. 

Το νεογέννητο αγόρι της 19χρονης βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top