Κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό του κουμπάρου της- Προφυλακίσθηκε η 49χρονη

Σύζυγος κατηγορούμενης: Η γυναίκα μου δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση​​​​​​​

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλαμάτα. Ένας 45χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την κουμπάρα του και σώθηκε από θαύμα. 

Όπως είπε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, καθόταν με τον σύζυγο της γυναίκας, όταν ξαφνικά εκείνη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και του το κάρφωσε στον λαιμό. 

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, ωστόσο ο 45χρονος, ο οποίος έχει βαφτίσει το μικρότερο παιδί της γυναίκας, διατήρησε την ψυχραιμία του και ζήτησε από τον σύζυγό της να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης με το δικό του αυτοκίνητο. 

Έκπληκτοι οι γιατροί είδαν το θύμα να μπαίνει στο νοσοκομείο με καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό του και αμέσως έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μαχαιριού και, όπως αποδείχθηκε, είχε τύχη βουνό, αφού δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική του στήλη, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε προηγηθεί καμία διένεξη ή καβγάς που να δικαιολογούν την επίθεση. Μάλιστα, επειδή στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας οι φήμες ότι πολιορκούσε την κουμπάρα του οργιάζουν, εκείνος ισχυρίστηκε πως πριν από τέσσερα χρόνια η ίδια τον παρενοχλούσε και του έστελνε μηνύματα μέσω Facebook. 

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε συμβεί τίποτα απολύτως μεταξύ τους, καθώς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, με το οποίο είναι και κουμπάροι. 

Η 49χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Σύζυγος 49χρονης: Η γυναίκα μου δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση​​​​​​​ από το θύμα

Τι είπε ο σύζυγος της κατηγορούμενης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, υποστήριξε στην Κατερίνα Σουλιώτη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η γυναίκα του δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από το θύμα.

«Ενώ του είχε πει να μη μας ενοχλεί, μου έκανε τον φίλο και της δημιουργούσε προβλήματα. Αυτά μου τα είπε, όταν ήμασταν έξω από το γραφείο του ανακριτή, μου άνοιξε την ψυχή της» περιγράφει ο σύζυγος και προσθέτει:

«Του λέει μπροστά μου ότι μου έχει πει πολλά ψέματα. “Έβαλες έναν διάβολο σπίτι” μου είπε. Αυτές ήταν οι κουβέντες».

Η 49χρονη γυναίκα από τη Σερβία συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Αμέσως μετά την απολογία της με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίσθηκε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top