Θύμα του βιαστή του Κάβου: «Με κρατούσε 14 ώρες αιχμάλωτη σ' ένα δάσος»

Τη βίασε πέντε φορές και απείλησε να τη σκοτώσει αν πήγαινε στην αστυνομία

Σοκαριστική είναι η εξομολόγηση μίας νεαρή Βρετανίδας, η οποία είχε πέσει θύμα του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες. Η κοπέλα αποκάλυψε  στους παρουσιαστές της εκπομπής του βρετανικού itv, ότι την κρατούσε αιχμάλωτη για 14 ώρες και τη βίασε πέντε φορές.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Άρχισε να με χτυπάει επαναλαμβανόμενα στο πρόσωπο, με άρπαξε από τα μαλλιά, έβγαλε ένα τεράστιο μαχαίρι και με άφησε στο δάσος» περιγράφει η Κέιλι Μόργκαν, θύμα του βιαστή.

Ο εφιάλτης για τη νεαρή Βρετανίδα μόλις είχε ξεκινήσει. Για 14 ώρες, η Κέιλι, το μόνο που σκεφτόταν ήταν η μαμά της κι αν θα τη βρουν ζωντανή ή κομμάτια.  

«Bιαστής του Κάβου»: Δε μου δίνουν δουλειά - Η κοπέλα μου με συντηρεί

Το «τέρας του Κάβου» δήλωσε ερωτευμένο και μετανιωμένο για τους βιασμούς

«Ναι (σ.σ βιάστηκα) πέντε φορές κατά τη διάρκεια των δεκατεσσάρων ωρών» παραδέχεται και σημειώνει πως δεν είχε ιδέα τι είδους άνθρωπος ήταν και τι ήταν πραγματικά ικανός να κάνει. 

«Οι αστυνομικοί γνώριζαν τη δράση του»

Όπως αποκαλύπτει το νεαρό θύμα του όλοι γνώριζαν τη δράση του, από τους ντόπιους μέχρι την αστυνομία, αφού ήταν σεσημασμένος.  

«Ήταν διαβόητος. Όλοι γνώριζαν ότι μπαινόβγαινε στη φυλακή από τα 18 του. Διέπραξε τον πρώτο του βιασμό στα 15 του. Ήταν γνωστός, το ψευδώνυμό του ήταν “ Τζίμι ο βιαστής”»

Το τέρας του Κάβου το 2010 καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη. Όταν μετά από έξι χρόνια αποφυλακίστηκε με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Παρασκευόπουλου ξέσπασε σάλος στη Βρετανία.   

«Όταν έμαθα ότι αποφυλακίστηκε σκέφτηκα “ πού είναι η δικαιοσύνη”; Και πως αυτό είναι δίκαιο για μένα ή για τα υπόλοιπα θύματα».

«Το τέρας του Κάβου συνεχίζει κανονικά τη ζωή του»

Δημοσιογράφος της εκπομπής εντόπισε τον βιαστή του Κάβου έξω από μπαρ της περιοχής. Προσπάθησε να του αποσπάσει μία κουβέντα, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο βιαστής της Κέρκυρας κινδυνεύει να μπει φυλακή μόνο εάν παραβιάσει τους όρους που του έχουν επιβληθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top