Νέα Ιωνία: Το συγκινητικό γράμμα της 19χρονης στην κόρη της

«Μαθήτρια ή μάνα; Aυτό ήταν το δίλημμα της ζωής μου»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για πρώτη φορά η 19χρονη Ελένη, η οποία άφησε το λίγων ημερών κοριτσάκι της μέσα σε καρότσι σούπερ-μάρκετ σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή κοπέλα εν αναμονή της δικαστικής απόφασης, ζητά να πάρει πίσω το νεογέννητο κοριτσάκι της, καθώς δε θέλει «να μεγαλώσει χωρίς αγάπη. Να μη μάθει τι είναι μοναξιά και θλίψη. Να έχει μόνο τη χαρά στη ζωή της».

Μετά τη γέννα υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη και δηλώνει πως «δεν μπορώ να το διαχειριστώ μόνη μου».

Θετή μητέρα 19χρονης: Ο σύντροφος της ήρθε στο μαιευτήριο και είδε το μωρό

Νέα Ιωνία: «Της είχαν σπάσει τα νερά δύο μέρες και δεν πήγαινε να γεννήσει»

Πώς έφερε στον κόσμο το μωράκι της

Όπως περιέγραψε η 19χρονη, της έσπασαν τα νερά στο σπίτι,  αλλά δεν πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει τόσο εκείνη όσο και το μωρό της.  

«Ξάπλωσα για να δω αν θα περάσει και πέρασε. Την Τετάρτη στις 4 Σεπτεμβρίου σηκώθηκα το πρωί και απλά έπεσα κάτω. Δεν μπορούσα μετά να ξανασηκωθώ. Έτσι ήρθε το ασθενοφόρο».

Οι γιατροί την υπέβαλαν σε επείγουσα καισαρική και στις 8 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της.

«Μαθήτρια ή μάνα; Aυτό ήταν το δίλημμα της ζωής μου»

Όπως εξήγησε «δε σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή το δίλημμα. Σκέφτηκα το δικό της καλό. Τι θα προλάβαινα; Να κοιτάξω εκείνη ή εμένα; Που εμένα με βάζω τελευταία. Δε θα μπορούσα να της δώσω την προσοχή που της χρειαζόταν».

Η 19χρονη Ελένη δήλωσε μετανιωμένη. «Το πληρώνω κάθε μέρα. Δε ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Δε χρειάζεται να απολογηθώ στον κόσμο. Το παιδί μου έχω εκθέσει».

Νέα Ιωνία: Η στιγμή που η 19χρονη μητέρα εγκαταλείπει το βρέφος της

Ο χωρισμός με τον σύντροφό της

Η Ελένη εξήγησε πως δεν είπε ποτέ στον σύντροφό της πως ήταν έγκυος, επειδή είχαν χωρίσει. «Δεν του το είπα ποτέ. Τι θα άλλαζε; «Χωρίσαμε δεν μπορούσα να του το πω μετά ότι ήμουν έγκυος. Δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί μου».

Τόνισε μάλιστα πως δεν ήθελε να κάνει έκτρωση. «Είπα στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να σκοτώσεις μία ψυχή. Θέλει να έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να προσφέρει κάτι. Έτσι είπα ότι θα την κρατήσω». 

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το γράμμα που έγραψε η Ελένη για το νεογέννητο κοριτσάκι της

Το γράμμα που έγραψε στη νεογέννητη κόρη της

Η 19χρονη μετά την περιπέτειά της έγραψε ένα γράμμα στην νεογέννητη κορούλα της, έτσι ώστε όταν μεγαλώσει να το διαβάσει και να ξέρει τη δική της αλήθεια αλλά και πόσο την αγαπούσε.

«Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα άσχημα και δε θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δε θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Έτσι όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή. Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top