Γλυκά Νερά: Το σκυλί κουνούσε το μωρό πέρα δώθε πάνω από τα έπιπλα

Τι λέει ο πατέρας του άτυχου βρέφους

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα και ολόκληρη η οικογένεια του δύο μηνών βρέφους, το οποίο δέχθηκε επίθεση και έχασε τη ζωή του από ροτβάιλερ. Η μητέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους, ενώ την ώρα που κατέθετε στους αστυνομικούς πολλές φορές κατέρρευσε από την πίεση και την απελπισία. 

Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του βρέφους: «Το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα»

«Το κοριτσάκι μου κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα στο μπάνιο για να καθαρίσω. Την ώρα που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να έχει αρπάξει τη μικρούλα με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου», είπε. 

Ροτβάιλερ: Τι προσέχουμε όταν συνυπάρχουν με παιδιά - Τα κριτήρια επιλογής

Σε άθλια κατάσταση και ο πατέρας, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πως το σκυλί που είχαν τόσα χρόνια ανέπτυξε τέτοια δολοφονικά ένστικτα και σκότωσε το μικρότερο παιδί της οικογένειας. 

«Το σκυλί το έχουμε από το 2011. Οκτώ ολόκληρα χρόνια. Έχω ακόμα τρία παιδιά στο σπίτι. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Τα άλλα παιδιά δεν κινδύνευσαν από τον σκύλο», είπε. 

Ωστόσο γείτονες της οικογένειας δήλωσαν στην κάμερα του Star πως το σκυλί ήταν συνέχεια στο μπαλκόνι και γάβγιζε, ενώ έδειχνε αρκετά άγριο. 

Φίλη της οικογένειας είπε πως το σκυλί ζήλευε το νεογέννητο κοριτσάκι και γι’ αυτό οι γονείς το είχαν στο μπαλκόνι. 

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία από αμέλεια στη μητέρα και διέταξε να αφεθεί ελεύθερη.

Το σκυλί το παρέλαβε η υπηρεσία του δήμου Παιανίας και βρίσκεται σε ειδικές εγκαταστάσεις.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top