Αποκλειστικό: «Του έκοψα το αυτί γιατί απείλησε την αδελφή μου»

Τι λέει ο παραγωγός, Βασίλης Μουστάκας, για τον άγριο καυγά σε λαϊκή αγορά

Μετανιωμένος εμφανίζεται τώρα ο παραγωγός της λαϊκής αγοράς στην Αγία Παρασκευή που πάνω στον καβγά δάγκωσε και έκοψε το αυτί συναδέλφου του. 

Τσακώθηκαν και του έκοψε το αυτί: «Με έριξαν κάτω, μου βαστούσαν τα χέρια»

Ο Βασίλης Μουστάκας περιέγραψε με τον δικό του τρόπο στην Τασούλα Παπανικολάου τις αιτίες που τον οδήγησαν στην απίστευτη επίθεση, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, του ζήτησε τον λόγο γιατί έβρισε την αδελφή του! 

Κάναμε υπομονή. Έφθασε ο κόμπος στο χτένι. Θέλω να γίνει καλά. Είναι ελεεινός. Είμαι συγκινημένος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα σε αυτά τα πράγματα. Δεν ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο τέτοιο. Έβριζε την αδελφή μου «π@@τ@ν@, κ@ργι*λ@, θα σε βάλω στο μίξερ». 

Στη συνέχεια, αφού του ζήτησε τον λόγο, όπως υποστηρίζει ο Βασίλης Μουστάκας, το θύμα πήγε απειλητικά προς το μέρος του και πιάστηκαν στα χέρια. Όσο γιατί τον δάγκωσε; 

Αυτό έγινε πάνω στη συμπλοκή, πάνω στον φόβο μου. Δεν νομίζω να το κάνει λογικός άνθρωπος. Εκείνη την ώρα ήμουν σε υπερένταση, σε άγχος για να μη χτυπήσει δικούς μου ανθρώπους

Ο παραγωγός ισχυρίζεται ότι μετά τη συμπλοκή το θύμα συνέχιζε να τον απειλεί. Για την απίστευτη συμπλοκή στη Λαϊκή Αγορά  δεν έχει σχηματιστεί ακόμα δικογραφία.

Το θύμα νοσηλεύεται καθώς θα πρέπει να γίνει συγκόλληση στο κομμένο αυτί του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top