Αίγιο:Αφέθηκε ελεύθερος ο 28χρονος οδηγός που εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι

Φάνηκε να μην ήταν νηφάλιος

Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Αίγιο, καθώς και οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος που έρχονται στο προσκήνιο. Θύματα ενός ασυνείδητου 28χρονου οδηγού, μία 67χρονη γυναίκα και ο ενός έτους εγγονός της.  Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του και προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. Παρόλα αυτά συνελήφθη και τελικά αργά το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος, με απόφαση του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιά. Απόφαση που προκαλεί εντύπωση, καθώς δε συνηθίζεται όταν υπάρχουν θύματα τροχαίου με εγκατάλειψη. 

Ο 28χρονος είναι έφεδρος αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. 

Τραγωδία στο Αίγιο – Ι.Χ. παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά και εγγονάκι!

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο οδηγός, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να παρασύρει γιαγιά και μωρό που είχαν βγει για την απογευματινή τους βόλτα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το μωράκι δε, είχε βαπτιστεί μόλις πριν από λίγες μέρες. 

Ο 28χρονος οδηγός με καταγωγή από τον Λόγγο, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, όχι μόνο παρέσυρε και εγκατέλειψε τα θύματά του αλλά προσπάθησε να διαφύγει, πέφτοντας στη θάλασσα. Τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει της σύλληψής του, αφού συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. 

Ο 28χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από αμέλεια και εγκατάλειψης τροχαίου αττυχήματος.

Φάνηκε ότι δεν ήταν νηφάλιος

Σύμφωνα με πληροφορίες  του star.gr,ο 28χρονος προέβαλε αντίσταση τη στιγμή της σύλληψής του και φάνηκε ότι δεν ήταν νηφάλιος. Έχει ληφθεί δείγμα αίματος και ούρων για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top