Η πρόσκληση στην Μπριζίτ Μακρόν, τα ρούχα και τα γαλλικά της Μαρέβας

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης των Πρώτων Κυριών Ελλάδας- Γαλλίας

Αξέχαστη θα μείνει στις Πρώτες κυρίες της Ελλάδας και της Γαλλίας η συνάντησή τους στο Μέγαρο του Ελιζέ που έγινε μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα. Μάλιστα η Μπριζίτ Μακρόν ξενάγησε τη Μαρέβα Μητσοτάκη στο ιστορικό προεδρικό μέγαρο. 

Μπριζίτ Μακρόν - Μαρέβα Μητσοτάκη/ φώτο AP

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του STAR από το Παρίσι, Μαρία Δεναξά, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, η συνάντηση Μαρέβας και Μπριζίτ κράτησε δυόμιση ώρες, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης αρχηγού κράτους.

Παρίσι: Οι κομψές εμφανίσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Μπριζίτ Μακρόν

Μητσοτάκης: «Θέλουμε τις γαλλικές επιχειρήσεις στο αναπτυξιακό μας άλμα»

Οι συζητήσεις τους περιστράφηκαν γύρω από την τέχνη, τον πολιτισμό αλλά και το έργο των προηγούμενων Πρώτων Κυριών της Γαλλίας, το οποίο θέλει να συνεχίσει η Μπριζίτ Μακρόν, όπως υπογράμμισε η ίδια.

Ο θερμός χαιρετισμός των δύο Πρώτων Κυριών/ φώτο AP

Η πρόσκληση της Μαρέβας στην Μπριζίτ 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη κάλεσε στην Ελλάδα την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας για τους εορτασμούς της επετείου της Επανάστασης του 1821 και να απευθύνει ομιλία στην Πνύκα για τους Γάλλους συγγραφείς που ύμνησαν μέσα από τα έργα τους το ελληνικό πνεύμα. Η κ.Μακρόν αποδέχτηκε την πρόσκληση με ενθουσιασμό και χάρηκε με τα κεραμικά ποτήρια από το Μουσείο Μπενάκη που της πρόσφερε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Γαλλικού οίκου η εμφάνιση της Μαρέβας

Με κοστούμι εμφανίστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Το πουκάμισο ήταν της δικής της εταιρίας. Το παντελόνι όμως που επέλεξε, ήταν γνωστού γαλλικού οίκου, θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. 

Το tweet της Μαρέβας σε άπταιστα γαλλικά 

Σε tweet της η Μαρέβα Μητσοτάκη γράφοντας στα γαλλικά, αφού ευχαρίστησε την Μπριζίτ για το θερμό καλωσόρισμα προσκάλεσε την κυρία Μακρόν στην Αθήνα.



Δείτε ολόκληρο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top