Βίντεο Ντοκουμέντο: Συνελήφθησαν διαρρήκτες - «τουρίστες» στη Χίο

Τους βρήκαν από το αποτύπωμα... ενός παπουτσιού

Για κλεφτο – τουρισμό φαίνεται ότι είχαν έρθει στην χωρά μας δυο άτομα. Στο στόχαστρο τους σπίτια στο νησί της Χίου απ’ όπου έκλεψαν κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του ληστή που χτυπούσε όταν έπαιρνε άδεια από τις φυλακές παρουσιάζει το STAR.

Ο δράστης αφού πήρε ένα μικρό κουτάκι με γλυκά, πλήρωσε και μόλις έβαλε τα ρέστα στην τσέπη του, έβγαλε ένα πιστόλι που είχε στην μέση του και απείλησε την υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου. Άρπαξε τις εισπράξεις και έφυγε σαν κύριος.

Πρόκειται για έναν 44χρονο που φορώντας μια περούκα λήστεψε ζαχαροπλαστεία και φαρμακεία στις περιοχές του Περιστερίου και του Αιγάλεω. 

ΕΛ.ΑΣ: Ήρθαν στη χώρα μας για να κάνουν κλοπές 

Ο 36χρονος και ο 38χρονος συνεργός του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της ασφάλειας Χίου, είχαν έρθει στην Ελλάδα για… κλεφτο – τουρισμό και είχαν ανοίξει τουλάχιστον 14 σπίτια σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού.

Οι αστυνομικοί είχαν καταγγελίες αλλά δεν είχαν αποτυπώματα και γεννετικό υλικό. Το μόνο που είχαν ήταν το αποτύπωμα ενός συγκεκριμένου τύπου παπουτσιού. Ήταν το ίδιο παπούτσι που βρήκαν και στο αυτοκίνητο ενός εκ των συλληφθέντων λίγο πριν εξαφανιστεί.

Τα αυτοκίνητα έγιναν φύλλο και φτερό και βρέθηκαν κοσμήματα κρυμμένα στα φανάρια και σε άλλα σημεία. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες σαν όχημα διαφυγής μετά τις εισβολές στα σπίτια του νησιού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top