Εξερράγη το κινητό του την ώρα που κοιμόταν μαζί με τα παιδιά του

«Είδα φωτιά, καπνό και κομμάτια πλαστικού στο τραπεζάκι»

Τύχη βουνό είχε ένας Λαρισαίος όταν το κινητό του έσκασε δίπλα του, την ώρα που αυτός κοιμόταν μαζί με τα παιδιά του. Το τραπεζάκι στο σημείο που ήταν το κινητό κάηκε. Μετά την περιπέτειά του, έχει κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας. 

Ο 42χρονος μιλά για τη λαχτάρα που πήρε στις διακοπές του, στην Πάργα, που λίγο έλειψε να τραυματιστεί αυτός και τα παιδιά του. «Έβαλα το κινητό να φορτίσει. Κάποια στιγμή γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα άκουσα μέσα στον ύπνο μου έναν δυνατό θόρυβο και ξύπνησα. Είδα φωτιά και καπνό στο τραπεζάκι και κομμάτια πλαστικού να αποκολλούνται από το κινητό…» δήλωσε ο ίδιος.

Το κινητό εξεράγει δίπλα από τα κρεβάτια που κοιμόντουσαν. Επικράτησε πανικός και ο 42χρονος έτρεξε να ανοίξει το παράθυρο για να αναπνεύσουν αφού το δωμάτιο γέμισε πυκνούς καπνούς και άσχημη μυρωδιά, όπως είπε. 

Μετά την περιπέτειά του, ο άνδρας έχει κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα δηλώνει πως το συγκεκριμένο κινητό δεν εισήχθη από τον νόμιμο εισαγωγέα και ζήτησε να εξετάσει την συσκευή για να δει το πρόβλημα που παρουσίασε.

Δίτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top