Δρομοκαΐτειο: Ντελιβεράδες ξυλοκόπησαν εργαζόμενους

Επειδή τους απαγόρευσαν την είσοδο με μηχανάκι

Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα βίας στα δημόσια νοσοκομεία. Ντελιβεράδες ξυλοφόρτωσαν δύο εργαζόμενους στο Δρομοκαΐτειο και τους έστειλαν στο νοσοκομείο, επειδή δεν τους επέτρεπαν να μπουν μέσα με το μηχανάκι και να δώσουν τις παραγγελίες.

Από το θάλαμο νοσηλείας του Τζάνειου νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι οι δύο εργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου περιγράφουν τον άγριο ξυλοδαρμό, που υπέστησαν, όπως ισχυρίζονται το πρωί από διανομείς, επειδή τους έκαναν παρατήρηση για το μηχανάκι. 

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Δρομοκαΐτειου απαγορεύεται η είσοδος των ντελιβεράδων με μηχανάκια εντός του νοσοκομείου, γιατί όπως υποστηρίζει στο παρελθόν είχαν σημειωθεί περιστατικά με παρασύρσεις ψυχικά πασχόντων ασθενών. 

Ο ντελιβεράς άφησε το μηχανάκι στην πύλη του νοσοκομείου και πήγε τελικά με τα πόδια την παραγγελία. Μόλις όμως επέστρεψε, ήταν εκτός εαυτού, όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι και για πρώτη φορά σήκωσε χέρι εναντίον του φύλακα.  

Η συνέχεια ήταν πιο επεισοδιακή με τον ντελιβερά να φεύγει και γυρίζει λίγα λεπτά αργότερα, μαζί με έναν άλλο συνάδελφό του. 

Ανατινάξεις ΑΤΜ, ναρκωτικά, ξυλοδαρμοί στο Δρομοκαΐτειο

Τους τραυματίες επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος κατήγγειλε ότι η έκταση των 400 στρεμμάτων του Δρομοκαϊτειου φυλάσσεται μόνο από δύο φύλακες σε κάθε βάρδια, με αποτέλεσμα να θυμίζει ξέφραγο αμπέλι. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου, Μιχάλη Γιαννάκου, «τρεις φορές έχουν ανατινάξει το ΑΤΜ, διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις σε συναδέλφους ή ασθενείς». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top