Συγκινεί η χήρα του πιλότου: «Δε θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του»

Αποχαιρέτησε τον άνθρωπό της μέσω facebook

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Συντετριμμένη είναι η δεύτερη σύζυγος του άτυχου πιλότου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον Πόρο, όταν το ελικόπτερο που πιλοτάριζε συνετρίβη το μεσημέρι της Τρίτης. 

Δυστύχημα Πόρος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο πιλότο

Γιος πιλότου: «Κατάφερε να επιβιώσει από τα Ίμια και χάθηκε στον Πόρο»

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον άνθρωπό της μέσω Facebook. 

Ο Άγγελος μου, ο φίλος μου, ο σύζυγος μου δε θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα

Η χήρα του Νίκου Καρυστινού λίγες μέρες πριν είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό της, στην οποία απεικονίζεται με τον σύζυγό της. Τίποτε δεν προμήνυε το κακό. 

Πρώην σύζυγος πιλότου: «Αφιερωμένο στον Αετό, στον πατέρα των παιδιών μου»

Δυστύχημα Πόρος: Συγκινεί η κόρη του πιλότου - «Δε σου άξιζε πατέρα μου»

Η επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων Πτήσεων είχε προειδοποιήσει για τα καλώδια από το 2018

Φως στην υπόθεση της μοιραίας πτώσης του ελικοπτέρου μεταξύ Πόρου και Γαλατά, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων, θα ρίξει η έρευνα των εμπειρογνωμόνων.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι  η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων είχε προειδοποιήσει από το 2018 για τον κίνδυνο δυστυχημάτων στην περιοχή. 

Το έγγραφο που στάλθηκε και προειδοποίησε για τον κίνδυνο δυστυχήματος παρουσίασε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Έγγραφο- φωτιά: Οι πιλότοι είχαν προειδοποιήσει για τα καλώδια στον Πόρο

 

Το χρονικό της συντριβής του ελικοπτέρου

Η τραγική συντριβή του Agusta A109C συνέβη περίπου στις 15:40 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, για άγνωστο λόγο προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά έγινε η συντριβή στη θάλασσα, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους ο Έλληνας πιλότος και οι δύο Ρώσοι επιβάτες.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, οι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ανέσυραν τις σορούς των δύο Ρώσων επιβατών αλλά και του Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου, που προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι δύτες του Λιμενικού εντόπισαν μια «τσαλακωμένη» καμπίνα και τους έλικες του ελικοπτέρου.

Το ελικόπτερο ανήκει στην εταιρεία ifly, που εδρεύει στην Πάχη Μεγάρων, εκτελούσε πτήση αεροταξί και σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που είχε κατατεθεί, ερχόταν από το Κρανίδι προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με ενδιάμεση στάση την περιοχή του Γαλατά για να παραλάβει τους δύο Ρώσους επιβάτες. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top