«Bιαστής του Κάβου»: Δε μου δίνουν δουλειά - Η κοπέλα μου με συντηρεί

Έδωσε συνέντευξη στο Corfu tv

Μετανιωμένος δηλώνει ο βιαστής του Κάβου σε συνέντευξή του στο CorfuTV, ο οποίος αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου, προκαλώντας την οργή των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Το «τέρας του Κάβου» δήλωσε ερωτευμένο και μετανιωμένο για τους βιασμούς

«Δεν πρέπει να φοβάται κανένας. Έχω κλάψει πολλές φορές και έχω μετανιώσει. Απλά δεν μπορώ να μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να αλλάξω τα πράγματα. Ζω στον Κάβο, δεν μπορώ να φύγω από τον Κάβο. Δε μου δίνει κανένας δουλειά, τη βγάζω από εδώ κι από εκεί.  Μία πεινάω, μία τσιγάρα μια το ένα… με έχουν γραμμένο όλοι» λέει  ο αποφυλακισθείς βιαστής. 

«Ζω με την κοπέλα μου και αυτή είναι που μου δίνει ξέρω εγώ κανα τσιγάρο. Η κοπέλα με συντηρεί».

Ο βιαστής του Κάβου, όπως τον ονόμασαν οι Βρετανοί, είναι εκτός φυλακής από τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έκανε χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Παραδέχεται δυο βιασμούς και όχι τρεις, όπως αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο Διονύση Μάμαλο και το Corfu tv,  τον άνθρωπο που είχε μεσολαβήσει το 2012 για να παραδοθεί στις αρχές.

«Με κατηγορήσαν για τρεις βιασμούς. Εγώ παραδέχτηκα τους δύο, τον τρίτο δεν τον έκανα»

«Με κατηγορήσαν για τρεις βιασμούς. Εγώ παραδέχτηκα τους δύο, αρνήθηκα τον τρίτο γιατί δεν τον έκανα και αλήθεια δεν τον έκανα. Έχω μετανιώσει και το γνωρίζεις. Τους δύο τους έκανα,  τον τρίτο όμως δεν τον έκανα. Με κατηγορήσαν όμως για τρεις και μου έδωσαν 48 χρόνια  φυλακή.  Έβγαλα τα 15 και βγήκα με τον νόμο του Παρασκευόπουλου» 

Η αποφυλάκιση των βιαστή του Κάβου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των Βρετανών, με τα θύματα του να ζητούν εξηγήσεις πώς βρέθηκε εκτός φυλακής τόσο σύντομα από την ημέρα που καταδικάστηκε.

Ο βιαστής του Κάβου θα ξαναμπεί στη φυλακή μόνο αν παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top