Δυστύχημα Διαβατά: Με τους υπερήχους κύησης στα χέρια η άτυχη έγκυος

Οι λεπτομέρειες της σφοδρής σύγκρουσης με τρένο στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για το δυστύχημα  στη σιδηροδρομική διάβαση στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο μια 41χρονη γυναίκα, έγκυος στον 6ο μήνα της κύησης. Ο 50χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πριν τρεις εβδομάδες και σε λίγο καιρό θα κρατούσε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, λίγο πριν το τροχαίο, η άτυχη γυναίκα κρατούσε στα χέρια της τους υπερήχους κυήσεως.

Ενδεχομένως οι δυο τους να είχαν επισκεφθεί τον γυναικολόγο και να επέστρεφαν στο σπίτι τους, που βρίσκεται 13 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας. 

Πώς έγινε το δυστύχημα - Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε το νιόπαντρο ζευγάρι, παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Διαβατά: Ο σύζυγος της εγκύου προσπέρασε τρία προπορευόμενα ΙΧ

Όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o σύζυγος της εγκύου προσπέρασε τρία προπορευόμενα ΙΧ, πριν το όχημά τους συγκρουστεί με διερχόμενο τρένο.

Διαβατά: Νεκρή έγκυος μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο

Προς στιγμήν ο κόσμος υπέθεσε ότι η γυναίκα ήταν στον μήνα της και ίσως ο οδηγός βιαζόταν να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο. Όπως αποδείχθηκε όμως η γυναίκα ήταν μόλις 6 μηνών και το τραγικό της υπόθεσης ήταν πως η πρόσκρουση έγινε από την πλευρά της. 

Ακόμη πάντως, δεν έχουν διευκρινιστεί όλα τα αίτια. Μήπως η γυναίκα είχε παρουσιάσει επιπλοκές και ο σύζυγος της έτρεχε για να προλάβει;

Αυτό το ερώτημα μπορεί να το απαντήσει μόνο ο 50χρονος, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις στον θώρακα και στα πλευρά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top