Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου που κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

Σπάραξε η σύζυγός του και οι γονείς του

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Β΄ Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών, όπου οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Λευτέρη που «έφυγε» από τη ζωή με τραγικό τρόπο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. 

Θρήνος στην Πάτρα: Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του και κάηκε ζωντανός

Μαυροντυμένοι, με μάτια πρησμένα από το κλάμα και τη σκιά του πένθους στο βλέμμα τους, η σύζυγος, οι γονείς τα αδέλφια του 29χρονου τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δε θα τον ξαναδούν ποτέ ξανά. 

Θρήνος στην Πάτρα για τον 29χρονο Λευτέρη: «Έφυγες νωρίς»

Ο Λευτέρης, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα όταν ξέσπασε φωτιά και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί αβοήθητος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να απεγκλωβιστεί, όμως τα ηλεκτρικά παντζούρια δεν άνοιξαν λόγω διακοπής ρεύματος που προκάλεσε η φωτιά κι έτσι βρήκε τραγικό θάνατο. 

Σε τρεις από τους πυροσβέστες μάλιστα που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο, καθώς οι καπνοί μέσα στο διαμέρισμα ήταν αποπνικτικοί. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι η φωτιά ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο. 

Πηγή: tempo24.news

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top