Δυστύχημα Κρήτη: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για την 32χρονη Κάλλια

Η μοιραία αναστροφή που της έκοψε το νήμα της ζωής τον Δεκαπενταύγουστο

Μέσα σε μια στιγμή η Κάλλια με τα τεράστια καστανά μάτια και το λαμπερό χαμόγελο έχασε τη ζωή της και έγινε το 47ο θύμα, στη λίστα θανάτου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. 

Η όμορφη μελαχρινή, μόλις 32 χρόνων, και μητέρα ενός παιδιού έσβησε στην άσφαλτο. Φίλοι και συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν το χαμό της. 

Κρήτη: Tο τελευταίο αντίο στην 32χρονη Κάλλια που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τα μηνύματά τους στο facebook ραγίζουν καρδιές.  

Ώστε να κάνει μία στροφή ο δείκτης στο ρολόι μπορεί του ανθρώπου η ζωή να γίνει μοιρολόι.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους έχω σοκαριστεί ...μακάρι να ήταν ένα τεράστιο ψέμα όλο αυτό.

H 32χρονη Κάλλια που έχασε τη ζωή της. Φωτογραφία: ekriti

Η μοιραία αναστροφή έκοψε το νήμα της ζωής της Κάλλιας

Το δυστύχημα έγινε ανήμερα της Παναγίας, στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, επιχείρησε να κάνει αναστροφή πάνω στην εθνική για να μπει στο πρατήριο υγρών καυσίμων. Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας με συνεπιβάτιδα την Κάλλια δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Καρφώθηκε στο αυτοκίνητο, από την πλευρά του συνοδηγού.  Αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα τούμπαραν, η κοπέλα εκτινάχθηκε σε απόσταση πολλών μέτρων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. 

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η Κάλλια, όμως δεν τα κατάφερε.   

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στον ΒΟΑΚ

Στον αιματοβαμμένο Βόρειο Οδικό Άξονα η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Από τις αρχές του χρόνου έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία 47 άνθρωποι σε σχέση με το 2018 που ήταν 29.  Το τραγικότερο από όλα , όμως, είναι πως το 58% των θυμάτων είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και το 40% κάτω των 25. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top