Κρήτη: Tο τελευταίο αντίο στην 32χρονη Κάλλια που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Έχασε τη ζωή της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου - Χαροπαλεύει ο 34χρονος

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 32χρονη Κάλλια, η οποία σκοτώθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, αφήνοντας πίσω της ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Εικόνα από το τροχαίο δυστύχημα. Φωτογραφία: neakriti

Η κηδεία της νεαρής γυναίκας θα γίνει σύμφωνα με το ekriti.gr στις 15:00  στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 13:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο.

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Κρήτη ανήμερα της Παναγίας – Μία νεκρή

H 34χρονη Κάλλια που έχασε τη ζωή της. Φωτογραφία: ekriti

Χαροπαλεύει ο 34χρονος οδηγός της μηχανής - Πώς έγινε το τροχαίο

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων στην Αγία Πελαγία στο ρεύμα προς Ρέθυμνο. 

Η μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε η 32χρονη με έναν 34χρονο φίλο της, καρφώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο με τέτοια ταχύτητα, ώστε εμβόλισε το όχημα στη θέση του συνοδηγού και στη συνέχεια τα δύο οχήματα αναποδογύρισαν. 

Φωτογραφία: neakriti.gr

Πληροφορίες του ekriti αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη όταν Ι.Χ επιχείρησε να κάνει αναστροφή και να μπει από το αντίθετο ρεύμα, σε βενζινάδικο.

Ο 34χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε βαρύτατα και δίνει τη δική του μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου επίσης νοσηλεύεται ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top