Θρήνος στην Πάτρα: Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του και κάηκε ζωντανός

Μπλόκαραν τα ηλεκτρικά παντζούρια

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την Πάτρα, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθώς ένας 29χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών από την Πάτρα βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του. 

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί σε ισόγειο διπλοκατοικίας στην οδό Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών. Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος του σπιτιού. Ο 29χρονος, ο οποίος βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και κάηκε ζωντανός, καθώς δεν μπόρεσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια που μπλόκαραν, ενδεχομένως από διακοπή ρεύματος που προκάλεσε η φωτιά. 

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι πυροσβέστες μόλις κατάφεραν να μπουν στο σπίτι βρήκαν τον 29χρονο αναίσθητο, ενώ ήταν τέτοια η συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα μέσα στο σπίτι που χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο σε τρεις πυροσβέστες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ. 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα τσιγάρο, όμως αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top