Αποκλειστικό Star: Δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα στη Βάρη

Γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε

Μια γυναίκα στη Βάρη δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά, ένα από τα οποία την τραυμάτισε στο πόδι. Το θύμα είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα και το ένα αδέσποτο τη δάγκωσε έξω από το σπίτι του. Γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε.   

Άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω μου. Το ένα μου βούτηξε το πόδι. Το δάγκωνε, το άφηνε, το ξανατράβαγε, το άφηνε! Δεν το τράβαγα για να μη μου κάνει μεγαλύτερη ζημιά. 

Η Ναντια δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι γλίτωσε με λίγα ράμματα απο τα δόντια του αδέσποτου. Τώρα φοβάται ακόμη και να βγει από το σπίτι της.

Καταφύγιο δίπλα στα σπίτια έχουν βρει αδέσποτα στη Βάρη 

Σε τέσσερα σπίτια στη Βάρη έχουν βρει καταφύγιο τα αδέσποτα της Φιλοζωικής του Δήμου. Το κακό είναι ότι είναι τοποθετημένα πολύ κοντά στα σπίτια και τρομοκρατούν τους κατοίκους. 

Τα αδέσποτα είναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα από την φιλοζωική η οποία τα φροντίζει συχνά. Ωστόσο, η επίθεση του σκύλου προβλημάτισε τις αρχές του Δήμου. Τον μετέφεραν σε κτηνίατρο για να το εξετάσει. Σε συνεργασία με την φιλοζωική ο Δήμος αναζητά άλλο χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων μακριά από τις κατοικίες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top