Βαρύς ο φόρος του αίματος στους δρόμους της Κρήτης

Άγιο είχε οδηγός νταλίκας στη Λαμία

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στην Κρήτη. Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο δύο άτομα έχασαν την ζωή τους σε δύο διαφορετικά δυστυχήματα. Την ίδια ώρα, άγιο είχε ένας οδηγός νταλίκας που βγήκε ζωντανός από την καμπίνα του οχήματος του, το οποίο αναποδογύρισε στην άσφαλτο λίγο έξω από την Λαμία.

Ένας 75χρονος οδηγός μηχανής είναι το τελευταίο θύμα στον πόλεμο της ασφάλτου που μαστίζει την Κρήτη. Ο ηλικιωμένος μοτοσικλετιστής παρέσυρε τραυματίζοντας σοβαρά μία πεζή ηλικίας 70 ετών στην διασταύρωση της εθνικής οδού Ηρακλείου - Μεσσαράς και στη συνέχεια έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

 «Πολλές φορές λέμε ότι φταίει η διαγράμμιση, υπήρχε ελλιπής, κακά τα ψέματα, φωτισμός, ελλιπής  πολλές φορές, λάθος κλίση στο οδόστρωμα, κακοί δρόμοι με λακκούβες, ασυντήρητα οχήματα», αναφέρει ο πρόεδρος εκπαιδευτών οδήγησης και οδικής ασφάλειας Ηρακλείου.

Την ίδια στιγμή, ένας 25χρονος Ολλανδός τουρίστας έχασε τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο της γουρούνας που οδηγούσε στην περιοχή της Χερσονήσου. Σε ένα ακόμα δυστύχημα που σημειώθηκε στα Χανιά ένας νέος 21 ετών ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αγροτικό όχημα, ανέβασε τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τροχαία στο νησί στους 41, μόνο μέσα στο 2019.

«Άμα πιεις και κάτσεις πίσω από το τιμόνι για να οδηγήσεις ή αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι, για μένα έχεις πρόθεση. Πας για να σκοτώσεις», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μεϊμαράκης, πρόεδρος εκπαιδευτών οδήγησης και οδικής ασφάλειας Ηρακλείου.

Λαμία: Ο οδηγός της νταλίκας είχε άγιο

Στη Λαμία, ένας νταλικέρης είδε τον χάρο με τα μάτια του και σώθηκε από θαύμα. Το βαρύ φορτηγό σταμάτησε αναποδογυρισμένο λίγα μέτρα πριν από το γκρεμό.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top