Χάος στους δρόμους μετά τον σεισμό -Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πλοίων

Καραμπόλα στην Κηφισίας - Νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στον Σκαραμαγκά

Ο ισχυρός σεισμός της Αθήνας, ο οποίος ανάγκασε πολλούς κατοίκους να φύγουν από τα σπίτια τους, σε συνδυασμό με την πρώτη μεγάλη έξοδο λόγω καλοκαιριού, προκάλεσε χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας. 

Ωστόσο, εξομαλύνεται σταδιακά η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Αττικής. 

Αυτήν την ώρα αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα ανόδου από την Πειραιώς μέχρι την Αχαρνών, στην Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο μέχρι το ύψος του Δαφνίου, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο οδικό δίκτυο πέριξ του λιμένα Πειραιώς.

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό / Φωτογραφία: Eurokinissi

Πάνω από 110 τροχονόμοι έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία για τη διευκόλυνση των οδηγών ενώ στο έργο της τροχαίας συνδράμει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό / Βίντεο star.gr

Καθυστερήσεις στα δρομολογία των πλοίων από τον Πειραιά 

Λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους, υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, θα υπάρξει καθυστέρηση 1-2 ώρες. Για αυτόν τον λόγο οι επιβάτες, προκειμένου να ενημερωθούν,  πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με την εταιρία που ταξιδεύουν είτε με το λιμεναρχείο. 

Καραμπόλα στην Κηφισίας 

Το μεσημέρι της Παρασκευής σημειώθηκε καραμπόλα στην Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Κηφισίας, με αποτέλεσμα να αυξηθεί περισσότερο η κίνηση. 

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα.

Τροχαίο στον Σκαραμαγκά με νταλίκα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Σκαραμαγκά όταν νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , η νταλίκα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματα μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top