Οι νέοι κομάντο της ΕΛ.ΑΣ: Περιπολούν στην Αθήνα όλο το 24ωρο

Είναι οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα

Η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες και των μέτρων αστυνόμευσης στην Αθήνα αποτελούν προτεραιότητες των νέων ηγεσιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την περασμένη Τετάρτη, 50 ένοπλοι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της ΓΑΔΑ εκτελούν περιπολίες ανά ζεύγη σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας, που αποτελούν πόλο έλξης για κατοίκους και τουρίστες.

Όσοι πλέον περνούν από την οδό Ερμού στη συμβολή της με την πλατεία Συντάγματος, την κεντρική πλατεία στο Μοναστηράκι, το Καλλιμάρμαρο ή επισκέπτονται τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, θα  βλέπουν τους ένοπλους αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούν στην περιοχή επί 24ωρου βάσεως.

Είναι οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. 

Νέα υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ... που όμως δεν έχει «βαφτιστεί» ακόμα

Η θέληση του νέου υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να εφαρμοστεί άμεσα το επιχειρησιακό σχέδιο για τη βελτίωση του αισθήματος της ασφάλειας και την «επιστροφή στη νομιμότητα» στην πρωτεύουσα, δεν έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να «βαφτίσει» την ανώνυμη υπηρεσία.

Έστω και ανώνυμοι πάντως, οι  αστυνομικοί που θα υπηρετούν στη νεοσύστατη υπηρεσία έχουν ήδη καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να γίνουν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δείτε εδώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top