Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 10 περιοχές - Πότε επιστρέφει το καλοκαίρι

Φεύγει ο... «Αντίνοος»

Σημαντικά προβλήματα σε ολόκληρη τη χώρα προκάλεσε το πέρασμα του «Αντίνοου», ενώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνο Τσουβάλα, περιοχές της Λάρισας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η Δημοτική Κοινότητα Τύρναβου, η Τοπική Κοινότητα Αργυροπουλίου, η Τοπική Κοινότητα Δένδρων, η Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα και η Τοπική Κοινότητα Δελερίων της Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.Η Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου και η Δημοτική Κοινότητα Ναυπακτίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.Η Δημοτική Ενότητα Μαρωνείας και Σαπών, η Δημοτική Ενότητα Ιάσμου της Π.Ε. Ροδόπης και η Δημοτική Ενότητα Μύκης της Π.Ε. Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. 

Εκτεταμένες πλημμύρες στην Κόρινθο, κινδύνευσαν κατασκηνώσεις στην Κάρυστο

Η κακοκαιρία, η οποία υποχωρεί σταδιακά από σήμερα, χτύπησε με καταρρακτώδεις βροχές την Κορινθία, την Φθιώτιδα και τη Σκόπελο.

Στην Εύβοια Έλληνες και ξένοι κατασκηνωτές έζησαν στιγμές τρόμου όταν εγκλωβίστηκαν από φουσκωμένο χείμαρρο και σώθηκαν χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής

Επιστρέφει το καλοκαίρι από την Πέμπτη

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για σταδιακή επιστροφή του καλοκαιριού από την Πέμπτη. 

Αυτό βεβαίως θα φανεί περισσότερο την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο όπου η θερμοκρασία θα ανέβει» ανέφερε ο μετεωρολόγος Θ. Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Το Σαββατοκύριακο θα φτάσουμε τους 31 με 32 βαθμούς κελσίου, με μελτέμι στο Αιγαίο, το οποίο πρόσκαιρα θα φτάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας στο κεντρικό και στο νότιο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ παράλληλα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει τάση περεταίρω ανόδου της θερμοκρασίας στην αρχή της επόμενης εβδομάδας με τιμές γύρω στους 33 με 34 βαθμούς». 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top