Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 86χρονου που είχαν ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου

Ένας 39χρονος ο δράστης για το έγκλημα στα Σεπόλια

Περιπολικο της Άμεσης Δράσης

Ένας 39χρονος σεσημασμένος κακοποιός αλβανικής καταγωγής, έγκλειστος στις φυλακές Χανίων, μαζί με έναν συνεργό του, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας 85χρονου, τον περασμένο Απρίλιο στα Σεπόλια.

Ο άτυχος ηλικωμένος είχε βρεθεί ξυλοκοπημένος μέσα στο διαμερίσμα του από γείτονα του. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες μετά κατέληξε, υποκύπτοντας στα τραύματά του. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της 14ης Απριλίου δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος, το οποίο ζούσε μόνο.

Αιφνιδίασαν τον 85χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία σε όλο το σώμα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. 

Οι φωνές του άτυχου άνδρα, όμως, φαίνεται ότι τους ανησύχησαν και τον εγκατέλειψαν άσχημα χτυπημένο, δίχως να καταφέρουν να αφαιρέσουν τίποτα από το σπίτι.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, στις 24 Απριλίου, ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη τυχαία από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στον Ρέντη. Ο 39χρονος επιχειρούσε να διαρρήξει ένα διαμέρισμα. 

Οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού πέρα σπό το συγκεκριμένο αδίκημα, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες. 

Μετά από έρευνα των αστυνομικών και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων από το διαμέρισμα του 85χρονου, διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός κακοποιός ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top