Χανιά: Εξελίξεις στη δολοφονία της βιολόγου-Μαρτυρικό ήταν το τέλος της

Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου της Suzanne Eaton

Προσωπικό στοίχημα για την αστυνομία της Κρήτης αποτελεί πλέον η εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου Suzan Eaton στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν ευρήματα που δείχνουν η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε, πριν τον ασφυκτικό θάνατο της.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Μυστήριο γύρω από τη σπηλιά που εντοπίστηκε η σορός της βιολόγου στα Χανιά


ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΜΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ 

Οι τελευταίες στιγμές της φαίνεται πως ήταν μαρτυρικές! Αντιστάθηκε και... πάλεψε με σθένος για να γλιτώσει από τα χέρια του δολοφόνου της, ο οποίος σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρχών, φέρεται να την "καθήλωσε" με μερικές μαχαιριές στα πλευρά. Αυτό που ελπίζουν είναι, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, να  κατάφερε να «αποσπάσει» το DNA του δράστη.
 

Προσαγωγές για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 

Μυστήριο αποτελεί ο τόπος του εγκλήματος!  Κατά την αναζήτηση της τελευταία διαδρομής που ακολούθησε η 60χρονη καθηγήτρια, δύο αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι την είδαν, λίγες ώρες νωρίτερα, στα Αφράτα.

Οι αρχές εικάζουν πως η γυναίκα συνάντησε το δολοφόνο της περίπου 2χλμ έξω από το ψαροχώρι, επιστρέφοντας στην Ορθόδοξη Ακαδημία, όπου ήταν ομιλήτρια. Αφού τη σκότωσε, φέρεται, να μετέφερε το πτώμα της στο γερμανικό καταφύγιο, ρίχνοντάς το μέσα, πιθανώς, από μια τρύπα που είχε διανοιχτεί για να αερίζεται. 
 

Σκότωσαν τη βιολόγο στα Χανιά: Της έφραξαν το στόμα και τη μύτη


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ - "Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ" 

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διαδρομή που οδηγεί προς τη σπηλιά εντοπίστηκαν ίχνη από ρόδες, οδηγώντας στο σενάριο μεταφοράς της σορού, με επιβατηγό αυτοκίνητο.

Όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί ο δολοφόνος ξεφορτώθηκε το πτώμα,  βραδινές ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι τότε το είχε κρυμμένο κάπου αλλού. Αυτό ενισχύει την άποψη των αρχών πως ο δολοφόνος γνωρίζει την περιοχή σαν την παλάμη του, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ύπαρξης δεύτερου δράστη.

"ΣΦΙΓΓΕΙ"  Ο ΚΛΟΙΟΣ -  ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της daily mail οι αρχές προσπαθούν να...σφίξουν τον κλοιό γύρω από το δράστη, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Θεωρώντας πως το είχε μαζί του, την ώρα του εγκλήματος, ελέγχουν όλα τα σήματα των κινητών, που έχουν ληφθεί , την τελευταία εβδομάδα , στη συγκεκριμένη περιοχή
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top