Μέσα στο σπίτι της Δώρας Ζέμπερη: «Τη βλέπω μπροστά μου» λέει η μητέρα της

Ανοίγει την καρδιά της 20 μήνες μετά την άγρια δολοφονία

Δείτε το video από την εκπομπή «Μαζί Σου»

Το σπίτι και την καρδιά της άνοιξε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, 20 μήνες μετά την άγρια δολοφονία της στο Β’ Νεκροταφείο.

Με λόγια που συγκλονίζουν έδειξε φωτογραφίες από τη ζωή της 32χρονης εφοριακού ενώ περιέγραψε πώς είναι η καθημερινότητα χωρίς το παιδί της.

«Υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα και μέσα στη νύχτα που τη βλέπω μπροστά μου, τη φαντάζομαι… 32 χρόνια έζησε μαζί μου αυτό το παιδί. Ακούω το κλειδί στην πόρτα και νομίζω ότι θα ανοίξει και θα μπει. Νύχτα μέρα βλέπω μπροστά μου το παιδί μου» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» η κα Γεωργία.

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ πάντα. Με βοηθάνε τα παιδιά μου αλλά είναι μέρες και νύχτες που ο πόνος δεν υποφέρεται. Δε θέλω ακόμα να πιστέψω ότι έχει φύγει η Δώρα» πρόσθεσε.

Όπως είπε, έφερε στον κόσμο την Δώρα όταν ήταν μόλις 17 ετών. Με την κόρη της μεγάλωσαν μαζί. «Θυσίασα πολλά για να τη μεγαλώσω. Μαζί μεγαλώσαμε ήμουν κι εγώ μικρό παιδάκι».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας δεν έκρυψε πως 20 μήνες μετά την δολοφονία δεν έχει πειστεί ότι ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της κόρης της ενήργησε μόνος του.

«Πιστεύω ότι κρύβει την αλήθεια και προσπαθεί να συγκαλύψει κάποιους άλλους. Κάτι κρύβεται πίσω από την δολοφονία του παιδιού μου (…)«Μας έφυγε ξαφνικά, χωρίς να καταλάβουμε το γιατί. Αυτό το γιατί μας τρώει. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να σκοτώσουν το παιδί μας. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Κάθε μέρα μας τρώει την ψυχή μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top